Başkan Uysal, komşularıyla birarada
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yeni yılın ilk mesai gününe Muratpaşa’da artık bir belediyecilik klasiği haline gelen Turunç Masa’da randevusuz görüşme saatiyle başladı. Başkan Uysal, her çarşamba olduğu saatler 08.15’i gösterdiğinde Turunç Masa’daydı.
Başkan Uysal, yeni yılın ilk mesai gününe belediye fuayesinde bulunan Turunç Masa’da başladı. “Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir” anlayışıyla her hafta çarşamba günleri düzenlenen randevusuz görüşme saati için Başkan Uysal, saat 08.15’i gösterdiğinde Turunç Masa’da mesaisine başladı. Yeni yılın ilk mesai gününde de Başkan Uysal, Muratpaşa’nınbelediyecilik klasiği Turunç Masa’da randevusuz görüşme saatinde ilçenin farklı mahallerinden gelen komşularıyla buluştu.
2018’da Başkan Uysal’ın 3 bin 68 kişiyle yüz yüze görüştüğü randevusuz görüşme saati; Muratpaşa Belediyesi’nin bir yönetişim uygulaması olan Turunç Masa’nın en özgün bileşeni. Başkan Uysal’la randevusuz görüşme saati, sadece sorunlara çözüm bulunan yer olmanın ötesinde mahallelilerin önerileriyle geleceğin Muratpaşa’nın ilçe sakinleriyle birlikte tasarlandığı bir platform olarak da dikkat çekiyor.