ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri





















ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri

Baraner’e Genel Merkezde Yeni Görev

Baraner’e Genel Merkezde Yeni Görev
Yayınlama: 10.02.2022
330
A+
A-

Memleket Partisi İl Başkanı Hüseyin Baraner, Ankara Genel Merkez Danışma Kurulu Üyeliğine Atandı. Baraner almış olduğu yeni görevle Antalya İl Başkanlığı görevinden de istifa etti.

Baraner yeni görev ve istifası için şu ifadelerde bulundu “Değeri arkadaşlar, Ankara Genel Merkez Danışma Kurulu Üyeliğine atandığım içim Memleket Partisi İl Başkanlığından istifa etmiş bulunuyorum.

Son bir yıldır Memleket Partisi’nin çok hızlı gerçekleşen kuruluşu için özverili takdire şayan çaba gösteren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Ülkemizin geçtiği bu çok zor süreçte daha faydalı olabileceğimi düşündüğüm danışma kurulu üyeliğinde,  özellikle AB ilişkilerinin geliştirilmesi ve turizm sektörünün yeşil aydınlanma ışığı altında daha verimli, paylaşımcı ve katılımcı bir çizgide oluşması için her zamanki gibi elimden gelen her şeyi yapacağım”

İBRADI BELEDİYE BAŞKANI AV. SERKAN KÜÇÜKKURU BARANER’E TEŞEKKÜR ETTİ

Baraner ’in İstifası ve yeni görevi ile ilgili İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru sosyal medya üzerinden mesaj yayınladı. Başkan Küçükkuru “ Merkez danışma kuruluna atanan Kurucu il başkanımız Sayın Hüseyin Baraner’e başarılar diler, Memleket Partisinin Antalya örgütlemesindeki emeklerinden dolayı parti örgütümüz adına teşekkür ederim” dedi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.