ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri





















ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri

Bu rezil düzenin her yanından pislik akıyor!

Bu rezil düzenin her yanından pislik akıyor!
Yayınlama: 02.02.2020
Düzenleme: 02.02.2020 12:28
428
A+
A-

Antalya Sol Parti Kızılay üzerinden Ensar’a aktarılan 8 milyon dolar, iktidarın karanlık para aktarmak ağını göz önüne seriyor dedi.

YANDAŞ ŞİRKET: BAŞKENTGAZ

Başkentgaz-Kızılay-Ensar üçgenindeki ilişkilerin birinci ayağında Başkentgaz var. Ankara doğalgaz dağıtımı çetrefilli bir süreçte değer düşürülerek,Başkentgaz’a devrediliyor. Şirketin sahibi Torunlar. İstanbul başta olmak,pek çok ilde AVM’lere sahip olan; Ali Sami Yen Stadının yıkılışında işçi cinayetleriyle gündeme gelen Torunların patronu Aziz Torun. Aziz Torun,AKP nin iktidara gelmesinin ardından inşaat piyasasında hızla güçlenerek,dünyanın en zengin 100 kişisini arasına girmeyi başaran birisi.

YASAL PAYANDA: KIZILAY

Elazığ-Malatya depreminden dakikalar sonra SMS ile 10 TL destek isteyen; son yıllarda yolsuzluk ve israf haberleriyle gündeme gelen bir kurum.Ensar Vakfına köprü görevi görmesi de şirketler ve iktidar arasındaki rant,paylaşımındaki yerini ortaya koyuyor. Kızılay, bir tür vergi kaçaklığının paravanı işlevi görüyor. Yandaş şirketlerle iktidarın paralel kasaları arasındaki bağı Kızılay kuruyor. Bir tür yasal paravandık görevi üstleniyor.

Kerem Kınık, 2015 yılında Kızılay Başkanı oluyor. Bu tarihten itibaren Kızılay’a yapılan yardımlarda büyük bir artış var. 2015’i takip eden 3 yolda toplanan bağış miktarı 6 milyar 899 milyon TL. Önceki döneme göre bağış 32 kat artıyor. Bu bağışın ne kadarı Ensar’a aktarıldığı şekilde nerelere aktarıldığı bilinmiyor. Ancak; Kızılay’ın sadece ortaya çıkan bu olayda değil pek çok benzer işlemin aracısı olduğunu tahmin etmek zor değil.

PARALEL KASA: ENSAR

Karaman’da Ensar Vakfı ve Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları,Derneğine (KAİMDER) ait evlerde kalan çocukların cinsel istismara ve tecavüze maruz kalmasıyla biliniyor. Ensar, iktidarın bir paralel kasası olarak da görülebilir. Belli ki, yandaş şirketler kamudan aldıkları ihale paylarını iktidarın parelel kasalarına yönlendiriyor.Yolsuzluk, vergi kaçakçılığı, komisyonculuk… Başkentgaz’dan Kızılay’a oradan Ensar’a uzanan çemberin her yerinden pislik akıyor.

Bu rezil düzene ve kirli siyasete razı değiliz!

Hep birlikte temizleyebiliriz ve temizleyeceğiz!

DOĞALGAZ EL YAKIYOR

PARALARIMIZ ENSAR’A GİDİYOR!

Başkentgaz’m, Kızılay üzerinden Ensar Vakfı’na 8 milyon dolar aktardığı ortaya çıktı. Bu üçgende yolsuzluk,komisyonculuk, vergi kaçaklığı, soygunculuk dahil her şey var.

Faturayı ise halk ödüyor.

Doğalgaza yapılan zam üstüne zamlarla faturalar cep yakıyor. Anlaşılıyor ki, kabaran faturalarımızın nedenlerinden birisi de (gizli) Ensar vergisi. İktidardan ihale alan şirketler halkı soyarak; ihale bedeli olarak paralel vakıflara para aktarıyor ve bunu da Kızıla gibi bir yardım kuruluşunu paravan olarak kullanıp vergiden de kaçarak yapıyorlar.İktidar kirli ve karanlık ilişkiler ağında yüzüyor, bu ortaya çıkan ise buzdağının görünen yüzünden başkası değil. Her yanından pislik akan bu rezil düzene mahkum da razı da değiliz. Birlikte temizleyebiliriz, temizleyeceğiz!

Haber:Hakki İşbecer

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.