ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri





















ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri

KILIÇDAROĞLU’NUN HELALLEŞME SINAVI!

Yayınlama: 16.11.2021
1.374
A+
A-

Yazar: Hasan ALPARSLAN TÜRK MİLLETİ’YLE HELALLEŞEBİLECEK Mİ?

ERDOĞAN’LA HELALLEŞEBİLECEK Mİ?

NAMUS SÖZÜ VERDİĞİ İŞÇİLERLE HELALEŞEBİLECEK Mİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yerel seçimler öncesinde yaptığı açıklamalarda belediyelerde çalışan kimsenin işine son verilmeyeceğini belirterek, “Ben, bütün işçilere namus sözü ve garanti veriyorum.

Eğer kazandığımız bir belediyede, belediye başkanı haksız yere bir işçinin işine son verirse, gelecek beni bulacak.

Ben onun önüne düşeceğim, onun işini tekrar eski konumuna getireceğim ve eski işinde çalışma ortamını ona yaratacağım. “demişti

Paylaştığı videoda, “Artık helalleşme zamanı” diyen Kılıçdaroğlu, “Benim liderliğini yaptığım partinin de geçmişte yarattığı derin yaralar vardır.

Uzun süredir de önce bu yaraları yaratan o sistemi değiştirmekle uğraştım.

Şimdi ise dışarıya dönme zamanı. Ben bu yaraların kapanması için helallik isteme, helalleşme yolculuğuna çıkıyorum” dedi.

İşte Kılıçdaroğlu “Şimdi dışarıya dönme zamanı. Yaraların kapanması için helalleşme yolculuğuna çıkıyorum” diyerek seçmendeki bu CHP algısını değiştirmek üzere vites yükseltiyor.

Aslında bu sadece CHP algısını değil, bizzat Kemal Kılıçdaroğlu imajını da değiştirmeye dönük bir hamle.

CHP’li belediyelerden haksız olarak işten çıkarılan masum işçilerle helalleşecek mi?

PKK’nın uzantısı HDP’nin emrine giren Kılıçdaroğlu öncelikle şehit aileleri ve Türk milletiyle helalleşecek mi?

Kemal Bey, kalbini kırdığı kesimlerle barışmaya çıkmışken CHP’nin Atatürk çizgisinden uzaklaştığını düşünen Kemalistlerle de helalleşecek mi?

Yoksa onları tamamen Muharrem İnce’nin kollarına mı bırakacak?

Unutmayalım ki Kılıçdaroğlu’nun anketlerde İmamoğlu ve Yavaş’ın gerisinde kalma nedeni sadece sağ-sol meselesi değil. CHP tabanı içinde de kendisine çok kızan, aday olmasına sıcak bakmayan ciddi bir kesim var.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesi sırasında siyasetteki gerginlikten duyduğu rahatsızlığı dile getiriyor.

Siyasi kutuplaşmanın ülkeye yarar vermediğini savunuyor.

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kılıçdaroğlu ve Akşener her gün bana hakaret ediyor. Gerginliğin müsebbibi onlar” diyor.

Bu diyalogdan haberi oldu mu bilmem ama Kılıçdaroğlu hafta sonu yayınladığı videosunda helalleşme yolculuğuna çıkacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu, en çok Erdoğan’a hakaret ettiği için, helalleşme yolculuğuna önce Erdoğan’la başlaması gerekiyor.

O yüzden bugünden itibaren Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem’i takibe alacağım. İletişim Başkanlığı’nı arayıp Kılıçdaroğlu, Erdoğan’dan helalleşme randevusu istedi mi, diye soracağım.

KİMLERLE  HELALLEŞMELİ?

Kılıçdaroğlu’nun ayrıca CNN Türk’te yayına çıktığı için ihraç ettiği CHP’lilerle de helalleşmesi gerekiyor. Boykot ettiği CNN Türk’le helalleşmeli.

Tehdit ettiği memurlar ile helalleşmesine ise hiç değinmeyeceğim.

Ama kontrollü darbe ve tiyatro dediği 15 Temmuz’dan dolayı şehit aileleri ve gazilerle helalleşebilecek mi?

28 ŞUBAT’LA

28 Şubat’ın arkasında yer aldıkları ve başörtüsü zulmünü destekledikleri için demokratlarla ve dindarlarla helalleşebilecek mi?

MENDERES AİLESİ’YLE

27 Mayıs darbesini destekleyen CHP’nin lideri olarak Menderes ve ailesi ile Demokrat Partililerle ve darbe mağdurları ile helalleşebilecek mi?

DERSİMLİLERLE

Dersimli bir lider olarak, yaşatılan acılardan dolayı hemşehrileriyle helalleşebilecek mi? Kılıçdaroğlu’nun yaptığı röportajda İhsan Sabri Çağlayangil, ”Mağaralara iltica etmişlerdi. Ordu, zehirli gaz kullandı. Mağaraların kapısının içerisinden bunları fare gibi zehirledi” demişti.

Kılıçdaroğlu, CHP olarak size bu zulmü yaptık. Mağaraların içinde sizi zehirledik. Ey Dersimliler, sizden özür diliyorum. Gelin helalleşelim, diyebilecek mi?

HELALLEŞME SINAVI

Helalleşmek samimiyet ister. Kılıçdaroğlu, ciddi bir özeleştiri yapıp CHP’nin neden olduğu zulümleri ortaya koyabilecek mi? Dindarlardan, Kürtlerden, Alevilerden özür dileyebilecek mi?

Bunu yaparsa samimi olur. Yoksa inandırıcı olmaz.

O videoyu yayınladığı andan itibaren Kılıçdaroğlu, samimiyet testi ve helalleşme sınavında.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.