Deprecated: Creation of dynamic property SafirPanel::$dbField is deprecated in /home/medihaber.com.tr/public_html/wp-content/themes/odak/safirpanel/index.php on line 0
Tekvando’dan sonra kütüphaneye koşuyorlar | Medi Haber Antalya





















ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri





















ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri

Tekvando’dan sonra kütüphaneye koşuyorlar

Tekvando’dan sonra kütüphaneye koşuyorlar
Yayınlama: 01.02.2022
525
A+
A-

Deprecated: str_contains(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/medihaber.com.tr/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 246

Deprecated: str_contains(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/medihaber.com.tr/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 246

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nde tekvando eğitimi alan ev hanımları, her salı seansı sonunda Millet Kıraathanesi’nde kitap okumak için bir araya geliyor.

Haftanın iki günü tekvando eğitimi alan Kepezli ev hanımları, her salı seansı sonunda kitap okuma etkiliğinde buluşuyor. Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nde ücretsiz olarak verilen tekvando temel başlangıç eğitimlerini sürdüren kadınlar, geçen ay düzenlenen buluşmada kulübün lisanslı sporcusu olarak belgelerini almıştı.

Çalışmalarını Turgut Özal Spor Salonu’nda gerçekleştiren kadınlar, Kepez Belediyesi’nin düzenlediği kitap bağışı kampanyasını da desteklemişlerdi. Antrenörleri Derya Uyankaya önderliğinde her hafta okuma günü belirleyen kadınlar, spor salonu yanındaki Kepez Kent Meydanı’ndaki Millet Kıraathanesi’nde kitap okuyor. Her salı seansı sonunda kütüphanenin yolunu tutan kadınlar, ilgi alanlarına göre seçtikleri kitapları okuyorlar.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.