ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri





















ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI’NA

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI’NA
Yayınlama: 24.07.2019
454
A+
A-

Aşağıdaki sorularımın Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin KOCA tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ederim. 22.07.2019

Feridun BAHŞİ  Antalya Milletvekili

  

22 Temmuz 2019 akşamı Ceylanpınar’da Suriye tarafından yapılan roket atışlarında, 5 vatandaşımızın yaralanmıştır.  Yaralı vatandaşlar Ceylanpınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. 

Tarafımıza bölgeden gelen bilgilere göre, Ceylanpınar Devlet Hastanesinde yeterli sayıda kardiyolog, beyin cerrahı ve anestezi uzmanı olmadığı yönündedir.

Bu bağlamda;

Heran atılan bu roketlerle hayatları tehlike altında olan bölge insanımızın tedavisi için Ceylanpınar Devlet Hastanesi ve diğer bölge hastanelerinin doktor ve donanım ihtiyaçlarını karşılamak için bir çalışmanız var mıdır?

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.