23 Nisan Dolayısıyla Temsili Çocuk Belediye Başkanı Görevde

23 Nisan Dolayısıyla Temsili Çocuk Belediye Başkanı Görevde
Yayınlama: 22.04.2022
243
A+
A-

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar yurt genelinde birer gün boyunca yöneticilerinin koltuklarına oturuyorlar. Kumluca Belediye Başkanlığı koltuğuna bu yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu 4. Sınıf Öğrencisi Adil Aras Duran oturdu.

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu temsili çocuk başkana Antalya Süper Amatör Lig Şampiyonu Kumluca Belediyespor ’un atkısını hediye etti.

Belediye Başkanım Mustafa Köleoğlu, 23 Nisan dolayısıyla Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Adil Aras Duran’a başarılar diledi

Bir günlüğüne Kumluca Belediye Başkanlığı yapan Adil Aras, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’na teşekkür etti ve yapmak istediği icraatlardan bahsetti. Rüzgâr gülleri ile enerji üretmek ve şehir merkezinden uzağa evler yapmak istediğini belirten Adil, daha yeşil bir dünya istediğini söyledi.

Kumluca İlçe Emniyet Müdürü’nü arayan temsili çocuk başkan 23 Nisan’da çocukların daha güvenli gezebilmeleri için ilçe trafiğini düzenlemelerini rica etti. Daha sonra İlçe Kaymakamı tarafından aranan başkandan geri dönüşüm kutularının çoğaltılması, sokak hayvanları için mama ve su talep edildi.

Adil Aras Duran ‘’İlk önce bu makama oturduğum için çok mutlu ve çok gururluyum ve beni böyle yetiştiren anneme babama ve bana böyle Öğreten öğretmenime benim okuluma çok teşekkür ederim başta Mustafa Bey’de çok teşekkür ederim beni bu makama oturduğu için yani çok gururluyum ve heyecanlıyım. İlerdeki icraatlerimiz içinde genellikle doğayı korumakla ilgili icraatlar yaptım. Masala doğayı korumakla ilgili yaptığım icraatlerden bahsedeyim, mesela daha çok yeşili korumak için yeşilin olmadığı kırsal bölgelere ev yaptıracağım Kumluca’nın artmakta olan nüfusuna karşı nüfusuna karşı elektrik üretimine doğayı koruyacak yani doğaya zarar vermeyecek bir şekilde üretmek istiyorum ve icraatlarım genelde böyleydi’’ dedi.

Başkan Köleoğlu, Adil Aras’a ‘’Bu koltuklara gelebilmek belli bir zekâ düzeyi ve azimle çalışma gerektirir diyerek satranç takımı hediye etti. Ailesine ve öğretmenine emeklerinden dolayı çok teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.