ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri





















ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri

Kemer’e 5 adet su deposu yapılıyor

Kemer’e 5 adet su deposu yapılıyor
Yayınlama: 12.11.2020
358
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi vatandaşları daha temiz, sağlıklı ve hijyenik suyla buluşturmak için Kemer’de 200 metreküplük 5 yeni su deposu inşa ediyor.

Kemer’de içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere harekete geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kemer’in Gedelme, Beycik Mahalleleri ile Kuzdere Mahallesi Ballıtaş mevkii ile Ulupınar Dağdibi mevkiinde 5 adet su deposunun yapımını sürdürüyor.

200 METREKÜP KAPASİTE

ASAT Kemer ekipleri tarafından yürütülen çalışma kapsamında Gedelme Mahallesi’ne 1 adet, Beycik Mahallesi’ne 2 adet, Ulupınar Dağdibi mevkii ve Kuzdere Mahallesi Ballıtaş mevkiine birer adet olmak üzere 5 yeni su deposu yapılıyor. Bölge sakinlerini temiz ve sağlıklı suya kavuşturacak su depoları toplam 200 m3’lük kapasiteye sahip olacak.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.