AKSU’DA 23 NİSAN UNUTULMADI

AKSU’DA 23 NİSAN UNUTULMADI
Yayınlama: 23.04.2020
340
A+
A-

Corona virüs salgını nedeniyle okulların kapalı olması 23 Nisan coşkusuna engel olamadı. Aksu Kaymakamlığı ve Aksu Belediyesi önderliğinde oluşturulan ve tüm kurumların temsilcilerinin yer aldığı Aksu Vefa Sosyal Destek Grubu çocukların bayramını unutmadı.

Sabah saatlerinden itibaren 23 Nisan süslemeleri ile giydirilmiş ve 23 Nisan şarkıları çalan bir araç Aksu sokaklarında çocukların bayramını kutladı. Aksu Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri araçla mahalle mahalle dolaşarak çocuklara bayrak dağıttı.

İlçede 4 çocuğun evine ise ziyarete gidildi. 23 Nisan doğumlu olan Neslihan Nazar Aydın’ın doğum gününü kutlayan Vefa Sosyal Destek Grubu Aksu Kaymakamı Aydın Ergün ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in hediyelerini çocuklara teslim ederek, onlara pasta da götürdü.

Başkanlığını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muammer Türkoğlu’nun yaptığı, Aksu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aysun Temik’in de yer aldığı Vefa Sosyal Destek Grubu bu anlamlı günde ilçede yaşayan Gazi Yılmaz Güner’in evini de ziyaret ederek kızı Ceren’in bayramını kutladı. Ekipler Ceren’e de pasta ikramında bulunurken Kaymakam Ergün ve Belediye Başkanı Şahin’in hediyelerini taktim etti. Çocukların bayram coşkusunu evlerinde de yaşayabilmelerini sağlamak için özveri ile çalışan Vefa Sosyal Destek Grubu gün içinde  Baran Varol’un doğum gününü kutlamaya giderken, annesi vefat etmiş olan Elif Baskın’ı da ziyaret ederek bayramını kutladı.

Ellerinde pastalar ve hediyelerle Vefa Sosyal Destek Grubu’nu karşılarında gören çocuklar büyük mutluluk yaşadı. 23 Nisan çocukları kendilerini unutmadıkları için Aksu Kaymakamı Aydın Ergün’e ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.