ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri





















ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri

Alanya’da karda mahsur kalanları Büyükşehir ekipleri kurtardı

Alanya’da karda mahsur kalanları Büyükşehir ekipleri kurtardı
Yayınlama: 09.01.2019
446
A+
A-

Alanya’nın Gedevet Yaylası’nda yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan vatandaşları Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri kurtardı.

Soğuk ve yağışlı hava, turizm merkezi Alanya’nın yüksek kesimlerinde yaşamı olumsuz etkiliyor. Toroslar’a yağan kar 30 santimetreyi aştı. Kar görme hevesiyle yaylalara çıkan bazı vatandaşlar kar yağışının artması ve yolların kapanması nedeniyle mahsur kaldı. Kar yağışının yoğun olarak hissedildiği Gedevet Yaylası’nda araçlarıyla yolda kalan 4 genç, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Kırsal Alan ekipleri tarafından kurtarıldı.

Donacağız diye korktuk

Telefonla yardım isteyen gençlerin imdadına koşan Büyükşehir ekipleri, yolu greyderle açarak güvenle evlerine dönmelerini sağladı. Soğuktan çok etkilendiklerini belirten gençler “Büyükşehir ekipleri zamanında geldi. Donacağız diye çok korktuk. Menderes Türel ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.   

Öte yandan Alanya Kırsal alan ekipleri, Taşatan ve Gedevet Yaylası’nın yanı sıra Gümüşkavak, Yalçı  Kuşyuvası bağlantı yolunda da kar mücadelesi gerçekleştirdi. Karla kaplanan ve araçların geçmesine imkan vermeyen yol kepçenin karı temizlemesiyle araç trafiğine açıldı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.