ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri





















ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYESİNDE ŞOK

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYESİNDE ŞOK
Yayınlama: 01.04.2018
517
A+
A-

Chp’li Antalya Muratpaşa Belediyesi taşeron işçilerine baskı yapmaya devam ediyor.Antalya Muratpaşa Belediyesinin çalışma saatleri 08:30-17:30 olmasına rağmen belediyede çalışan bütün taşeronlar 08:00-18:00 saatleri arasında çalıştırılıyor.

Antalyada bütün resmi kurumların çalışma saatleri 08:30-17:30 ancak Antalya Muratpaşa Belediyesi aylardır belediyesinde çalışan ve sadece taşeron işçilere uygulanan çalışma saatleri ile her gün 1 saat haftada 5 saat fazladan taşeron işçileri çalıştırıyor.

Türkiyede başka örneği yok !

Antalya Muratpaşa belediyesindeki taşeron işçiler duruma oldukça öfkeli ancak işten atılma korkusu nedeni ile kimse sesini çıkaramıyor.

Sendika Sessiz !

 Taşeron işçilerin sendikası tüm bel-sen sendikası bile bu durumda sendikasına bağlı taşeron işçilerinin yanında değil,başkanın yanında yer alıyor ve duruma göz yumuyor.

Belediyenin memurları ve işçileri geç geliyor erken çıkıyor…

Antalya Muratpaşa belediyesinde kadrolu çalışan memurlar ve işçilerin çalışma saatlerinde ise herhangi bir değişiklik yapılmadı.Belediyenin kadrolu memurları ve işçileri 08:30-17:30 çalışma saatlerinde çalışırken ,belediyede çalışan taşeron işçiler yaklaşık 1 yıldır 08:00-18:00 saatleri arasında çalıştırılıyor ve taşeron işçiler işten atarlar korkusu ile kimseye bir şey diyemiyor.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.