ANTALYA’DA ÜRETİM SORUNSUZ DEVAM EDECEK

Yayınlama: 20.11.2020
293
A+
A-

Vali Ersin Yazıcı, pandemi sürecinde alınan yeni önlemleri etkin bir şekilde uygulayabilmek için İlçe Kaymakamlarıyla video konferans sistemi üzerinden toplantı gerçekleştirdi.

Vali Ersin Yazıcı başkanlığında video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirilen toplantıda, pandemi sürecinde alınan yeni önlemlerin uygulanması ve sokağa çıkma kısıtlaması hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. 21 Kasım Cumartesi günü saat 20:00 den itibaren başlayacak ilk sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili Vali Yazıcı; üretim, imalat ve tedarik zincirlerinin devam etmesi için ellerinden geleni yapacağını belirtti.

Koronavirüs’den Kurtulmak İçin Kurallara Eksiksiz Uymalıyız
Video konferans sistemiyle gerçekleştirilen toplantıda Vali Yazıcı; “Şunu biliyoruz ki insanlarımız virüs illetinin getirdiği bu süreçten yeterince sıkıldı. Maalesef dünyada olduğu gibi ülkemizde de artan vaka sayıları yüzünden yeni tedbirler alındı. İnşallah aldığımız yeni tedbirleri iyi bir şekilde uygularsak, Maske – Mesafe – Temizlik kurallarına uyarsak, vaka sayılarının düşeceğine inanıyorum.” dedi.

Kısıtlamalarda İletişimi İyi Planlayın
Sokağa çıkma kısıtlamasının iyi yönetilebilmesi ve üretim zincirinin eksiksiz devam edebilmesi için ilçedeki dinamiklerle iyi bir iletişim kurulmasının önemli olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı; “Sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasından itibaren ilçe yöneticileri olarak özellikle oda başkanlarımızla sürekli iletişim halinde olarak oluşabilecek sorunları hızlıca çözmeliyiz. Süreci iyi yönetmek iyi bir iletişim kurmaktan geçiyor. İlçelerdeki üretim ve tedarik zincirini durdurmamak için gerekli inisiyatifi alarak elimizden geleni yapalım.” diye konuştu.

Çiftçilerimize Elimizden Gelen Kolaylığı Göstereceğiz
Kısıtlamalardaki üretim, imalat ve tedarik zinciri ile ilgili de açıklama yapan Vali Yazıcı; “Bu şartlar altında temel prensibimiz üretimi asla durdurmamak. Üretimi durdurmamak için elimizden geleni yapacağız. Başta tarımsal ve hayvansal üretim olmak üzere bu sektörlere önceki dönemde olduğu gibi elimizden gelen bütün kolaylığı göstererek çiftçimize yardımcı olacağız. Tarımın başkenti Antalya’da üretim sorunsuz devam edecek.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.