ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri

Antalyaspor Vakfı ve DÖSİAD’tan ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri

Antalyaspor Vakfı ve DÖSİAD’tan ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri
Yayınlama: 09.05.2024
2
A+
A-

Antalyaspor Vakfı yönetimi ile DÖSİAD yönetimi, Gültekin Gencer önderliğinde Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Antalyaspor Vakıf yönetimi ile Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DÖSİAD), yerel seçimlerin ardından Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal’ı ziyaret etti. Antalyaspor Vakfı Başkanı ve DÖSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Gencer önderliğindeki heyetin ilk adresi Muratpaşa Belediyesi oldu. Uysal’a yeni döneminde başarılar dileyen Gültekin Gencer, Antalyaspor Vakfı ve DÖSİAD olarak yapacakları projelerden bahsetti.

GENCER, DÖSİAD’I ANLATTI

Gencer’i pürdikkat dinleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Sivil toplum örgütlerini önemsiyor ve destekliyoruz. Bu konuda üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız” dedi. Heyetin sonraki durağı Döşemealtı Belediyesi oldu. Başkan Menderes Dal’a, DÖSİAD tarihçesi hakkında bilgi veren Başkan Gültekin Gencer, 15 yıllık bir dernek olduklarını ve ilçenin gelişimi için her konuda destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.  Dal ise belediye olarak yapacakları hizmetlerden bahsetti.

KATKI KOYMAYA HAZIRIZ

Ziyaretleri değerlendiren DÖSİAD ve Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer, “Başkanlarımıza hayırlı olsun derken hem spor hem de iş dünyası olarak hedeflerimizden, projelerimizden bahsettik. Döşemealtı’nın kurulan ilk STK’sı olarak 15 yıldır ilçemizin kalkınması ve tanıtımı için çabalıyoruz.  İş insanları olarak ilçemiz için her türlü ortak çalışmaya katkı koymaya hazırız” diye konuştu.

 

 

REKLAM ALANI