ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri





















ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri

Antalya’ya şehit ateşi düştü

Antalya’ya şehit ateşi düştü
Yayınlama: 02.06.2020
333
A+
A-

Siirt’in Pervari ilçesinde nöbet değişimi için yola çıkan zırhlı aracın şarampole yuvarlanması sonucu şehit olan Astsubay Çavuş Celal Özcan’ın cenazesi, Antalya’da toprağa verilecek.

Antalya’ya şehit ateşi düştü,

Siirt’in Pervari ilçesindeki Doğan Köyü Üs Bölgesi’ne nöbet değişimi için giden 2’nci Komando Taburu’na bağlı askerleri taşıyan zırhlı araç, ilçe çıkışında virajı alamayarak şarampole devrildi. Kazada 9 asker yaralanırken, durumu ağır olan askerlerden Astsubay Çavuş Celal Özcan (27) ve Uzman Çavuş Burak Aydoğan şehit oldu.

 Özcan’ın anne ve babasının Kepez ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde yaşadığı ve cenazenin Uncalı Mezarlığındaki şehitlikte toprağa verileceği öğrenildi. 1 yıllık evli olan şehit Özcan’ın eşi Ayça Özcan’ın da Aydın Gerömencik İlçe Jandarma Komutanlığında astsubay olarak görev yaptığı belirtildi. (İHA)ANTALYA

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.