ATİP resmen kuruldu

ATİP resmen kuruldu
Yayınlama: 13.10.2021
357
A+
A-

Yaklaşık 4 ay önce Antalya’nın sivil toplum kuruluşlarındaki aktifliği ve reklamcı kişiliği ile tanınan iş insanı Muhteşem Kabasakal öncülüğünde kurulan Antalya Ticaret Platformu itibariyle resmen kuruldu.

Atip’i temsilen başkan ve birkaç yönetim kurulu üyesi eşliğinde bugün üzerinde günlerdir çalışılan dernek tüzüğü ve kuruluş dilekçesi dernekler il müdürlüğüne teslim edilerek kurulum tamamlandı. Kurulduğu günden bu güne kamuoyunun ilgi odağında olan ATİP kısa sürede birçok kesiminin ilgi odağında olan bir ticaret grubu oluşturdu. Başkan Kabasakal “Hedefimiz öncelikle hiç kimsenin siyasi, etnik vb. görüşüne bakmadan ticari iş birlikleri amaçlı kalifiye diyalog temasları oluşturmak. İlk konuğumuzdan bu güne kadar yaptığımız yaklaşık 15 toplantıda bunun üzerinde yoğunlaştık. Bundan sonra da Ticaret ve Antalya üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğiz. Atip’e ilgi umduğumuzun çok üzerinde oldu. Ancak bu ilgiyi ve beklentiyi doğru yönetmek için kontrollü gitmek durumundayız. Özellikle üye alım kriterlerimize uygun yol arkadaşlarımızla daha nice güzel temaslar ve projeler üretmek istiyoruz.” Dedi.

Atip Yönetim Kurulu; Başkan Muhteşem Kabasakal, Başkan Yardımcıları Vedat Aydoğan ve Tamer Gündoğdu, Genel Sekreter Beyaz Nur Cebeci, İbrahim Murat Elbeyi, Fatih Tahal, Metin Tektaş, Serpil Kılınç, Ali Torun, Olga Eser, Asena Öztürk, Mehmet Siyahkoç, Rafet Aslan, Erdem Akkoca, İsmail Ekmekçioğlu, Murat Hakan Aslan’dan oluşmaktadır.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.