Başaran: Artık AKP’den kurtulmanın zamanı geldi

Yayınlama: 10.06.2022
189
A+
A-

Manavgat’ta kurulan İyilik Çadırı’nı ziyaret eden ve ardından pazar esnafının derdini dinleyen İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “Sadece pazarcı esnafı değil, işçisinden memuruna, emeklisinden asgari ücretlisine kadar toplumun tüm kesimleri artan enflasyon karşısında adeta ezilmiş durumda. Artık ülkeyi bu duruma getiren AKP’den acilen kurtulmanın zamanı geldi. İlk seçimde İYİ’lerin iktidarını kuracağız” dedi.

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, geçen hafta Aksu’da kurulan İyilik Çadırı ziyaret ederek hem vatandaşın derdini dinlemiş hem de üye kayıtları gerçekleştirmişti. Başaran bu hafta ise Kurucular Kurulu Üyesi Mesut Yılmaz, Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Aykut Kaya, İl Teşkilatı ve Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur ile birlikte Manavgat’ta kurulan İyilik Çadırı’nı ziyaret etti.

MİLLETİN DERDİNİ DİNLİYORUZ

İyilik Çadırı’nda partililerle bir araya gelen ve üye kayıtları gerçekleştiren Başaran, burada vatandaşın derdini dinlediklerini ve bunların daha sonra Genel Merkeze aktarıldığını hatırlatarak, “İyilik Çadırımız geçen hafta Aksu’daydı. Ardından Manavgat’ta kuruldu. 10 gün kadar burada kaldıktan sonra Alanya ilçemize geçecek. Daha sonra bütün ilçelerimizi ziyaret edecek. İyilik Çadırı’mızı, gittiğimiz yerlerde ayrı ayrı mahallelerde kurarak, bölgedeki insanların şikayetlerini ve dileklerini kayıt altına alarak burada bulunan kutumuza koyuyoruz. Bunların daha sonra Genel Merkezimize ve Genel Başkanımıza ulaşmasını sağlıyoruz. Milletin derdini dinliyor ve bu dertlerine çare olmaya çalışıyoruz” dedi.

AKP’DEN KURTULMANIN ZAMANI GELDİ

İYİ Parti İl Başkanı Başaran, İyilik Çadırı ziyaretinin ardından Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen ve İlçe Teşkilatı ile birlikte pazardaki bütün esnafı tek tek ziyaret ederek hem Genel Başkan Meral Akşener’in selamını iletti hem de derdini dinledi.

Ülkedeki hayat pahalılığının her kesimden insanı olumsuz etkilediğini vurgulayan Başaran, “Sadece pazarcı esnafı değil, işçisinden memuruna, emeklisinden asgari ücretlisine kadar toplumun tüm kesimleri artan enflasyon karşısında adeta ezilmiş durumda. İnsanlar ne yapacaklarını şaşırdı. Sohbet ettiğimiz tek bir kişi bile ‘hayatımdan memnunum’ demedi. Artık ülkeyi bu duruma getiren AKP’den acilen kurtulmanın zamanı geldi. İlk seçimde İYİ’lerin iktidarını kuracağız” diye konuştu.

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.