Başkan Kocakaya’dan İmamoğlu’na Kutlama

Yayınlama: 25.06.2019
Düzenleme: 25.06.2019 09:22
428
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’na, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya’dan, kutlama mesajı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi sonucu ülkemize hayırlı olsun. Önemli bir demokrasi sınavı geride bırakıldı; adayları tebrik ediyor, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sayın Ekrem İmamoğlu’nu kutluyorum.

 Tarihsel ve kültürel mirasının yanı sıra ekonomik ve sosyal birikimi ile Türkiye’nin en büyük kenti İstanbul’un başarısı Türkiye’nin başarısıdır. Türkiye ekonomisinin üçte birini temsil eden İstanbul’un yönetimi ve kalkınma öncelikleri için devlet, özel sektör, sivil toplum, akademi ve tüm diğer paydaşların uyum ve işbirliği içinde çalışmasını temenni ediyor, Bu işbirliği ve uyumun ülkemizin kalkınması için çok önemli olduğunu düşünüyorum.

 Seçim döneminde sık sık gündeme geldiği üzere, şeffaf, yenilikçi ve demokratik bir belediye yönetiminin ülkemizin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine çok değerli katkılar sağlayacağına inanıyor, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sayın Ekrem İmamoğlu’nu kutluyor sonucun Milletimize, Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.