Başkan Küçükkuru’dan Babalar Günü Mesajı

Başkan Küçükkuru’dan Babalar Günü Mesajı
Yayınlama: 18.06.2022
148
A+
A-

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru  Pazar günü kutlanacak olan “Babalar Günü” münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Küçükkuru mesajında;  “Babalarımız bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır. “Baba” bir çocuğun söylediği ilk sözlerden birisidir. Bu sözün değerini dün olduğu gibi bugün de çok iyi biliyoruz. Onlara layık iyi birer evlat olmak, sevgi ve saygı göstermek, hepimiz için yerine getirilmesi gereken bir vefa borcudur. Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, geleceğe hazırlanmamız ve sosyal hayata atılmamız konusunda önemli yer tutar.

Varlıklarıyla ailesine güç veren şefkat ve merhamet abideleri babalarımızı, sadece yılın bir günü değil, hayatımızın her anında anmak, onlara sevgimizi göstermemiz gerekir.

Bu duygu ve düşüncelerle, yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren, bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını, aziz vatanımızın için feda eden başta şehit babaları olmak üzere, tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.