Başkan Şahin, Polis Haftasını Kutladı

Yayınlama: 07.04.2022
152
A+
A-

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. Yıldönümü münasebetiyle Aksu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tatar, Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Tatar’ı ve emniyet mensuplarını kabul eden Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, huzur ve düzenin bozulmaması ve güvenli bir şekilde yaşamın sürdürülebilmesi için gece gündüz demeden çalışan Türk Polis Teşkilatı mensuplarına minnet borçlu olduğumuzu aktardı. Şahin, “Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de huzur ve güvenin sağlanmasında büyük rol oynayan emniyet mensuplarımıza yaptıkları çalışmalardan, verdikleri hizmetlerden dolayı çok şey borçluyuz. Teşkilatın kuruluşunun yıldönümünü canı gönülden kutluyor, bu vatan için şehit düşmüş olan polislerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

Aksu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tatar, belediye olarak her zaman emniyet teşkilatının yanında yer alan Başkan Şahin’e teşekkürlerini iletti.

Tatar ardından Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Şahin de Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. Yıldönümünün kutlu olması temennisinde bulundu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.