Başkan Sözen’in İftar Yemekleri Manavgat Halkını Birleştiriyor

Başkan Sözen’in İftar Yemekleri Manavgat Halkını Birleştiriyor
Yayınlama: 14.04.2022
153
A+
A-

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, AKM önü ve büyük mahallelerde düzenlediği iftar yemekleri, Türkiye tarihinin en büyük yangın felaketinin yaşandığı Manavgat’ta, halkın birlik, beraberlik, paylaşım ve dayanışma duygularının güçlenmesine vesile oluyor. Yemeklere binlerce Manavgatlı katılarak orucunu birlikte açıyor.

Ramazan ayında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in her gün Atatürk Kültür Merkezi önü ve büyük mahallelerde düzenlediği iftar yemekleri tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye tarihinin en büyük yangının yaşandığı Manavgat’ta, Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in düzenlediği iftar yemeklerinde bir araya gelen binlerce Manavgatlı, hep birlikte oruçlarını açarak birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma duygularını pekiştiriyor. Başkan Sözen, son olarak Çolaklı ve Gündoğdu Mahallelerinde iftar yemekleri düzenleyerek, mahalleli vatandaşları bir araya getirdi. Başkan Şükrü Sözen’in eşi Hatice Sözen’le birlikte katıldığı yemeklerde küsler barışıyor, tüm aileler mübarek Ramazan ayı vesilesiyle bir araya gelip kucaklaşma imkanı buluyor.

İftar yemeklerine CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, oda başkanları, STK temsilcileri ve muhtarlar da ilgi gösteriyor. Vatandaşlar, okunan Kur’an sonrası dualar eşliğinde orucunu açıyor. Kent halkı, Ramazan ayında birlik beraberlik içerisinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibine teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, birlik, beraberlik paylaşım ayı olan Ramazan’ın kent halkıyla birlikte daha anlamlı ve özel olduğunu söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “ Ramazan ayının gelmesi nedeniyle her sene geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeklerimizde halkımızla bir arada oluyoruz. Geçirdiğimiz yangın sonrasında bu iftar yemekleri bizim için büyük anlam ifade ediyor. Bu özel ayda, hep birlikte dua ediyor, hep birlikte paylaşım duygularını pekiştiriyor ve lokmalarımızı paylaşıyoruz. Paylaştığımız imkanlar ise halkımızın kendi imkanlarıdır. Allah dualarımızı ve tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Tüm halkımızı birlik ve beraberlik içerisinde düzenlediğimiz iftar yemeklerimize katılmaya davet ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.