Başkan Uysal, ‘Kralını yapıyoruz’

Yayınlama: 15.04.2022
148
A+
A-

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kaleiçi’nde düzenlenen iftarda “Biz şehrimizi sadece yollarına, sokaklarına göre nitelemiyoruz. O da çok önemli. Onun da Allah’ın izniyle, sizler sayesinde kralını yapıyoruz. En güzelini yapıyoruz” diye konuştu.

Muratpaşa Belediyesi’nin mahallelerde düzenlendiği iftarlarda bu kez adres, Antalya’nın tarihi kent merkezi Kaleiçi oldu. Kaleiçi’nin sakinleri ve esnafı, iftar için Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin bahçesinde bir araya geldi. Başkan Uysal, iftara eşi Ümran Uysal’la katılırken Kaleiçi’nin mahalleleri Barbaros, Kılınçarslan, Selçuk, Tuzcular’ın muhtarları da iftarda yer aldı.

Başkan Uysal, iftar öncesi yaptığı konuşmada Muratpaşa’da sevgi, saygı ve dayanışma ortamının egemen olduğunu söyledi. Muratpaşa’yı “İnsanların birbirini olduğu gibi kabul ettiği, kimsenin kimseyi yermediği, komşusu açken tok yatmayan bir kültürün yaşatıldığı, sağ elin verdiğini sol elin görmediği bir kültürün yaşatıldığı harika bir ilçe” sözleriyle anlatan Başkan Uysal,  iftara katılanlara “Bu ilçedeki komşuluğunuz için saygılarımı, sevgilerimi, teşekkürlerimi sunuyorum” diye seslendi.

Başkan Uysal, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bizim kültürümüzün, inançlarımızın en güzel yaşandığı yerdir, Muratpaşa. Belki Türkiye’ye ve hatta dünyaya örnek olabilecek düzeyde. Biz şehrimizi sadece yollarına, sokaklarına göre nitelemiyoruz. O da çok önemli. Onun da Allah’ın izniyle, sizler sayesinde kralını yapıyoruz. En güzelini yapıyoruz. Ama biz şehrimizi esas yardıma ve dayanışmaya ihtiyacı olanların yardıma ve dayanışmaya uzanıp uzanamadığına göre ölçüyoruz. Bunun bir parçası da iyi günde, tasada kıvançta beraber olabilmek, bir iftar sofrasında hep beraber olmak varlığı yokluğu paylaşabilmek.”

Başkan Uysal, Kaleiçi’nde belediyenin düzenlendiği iftarın ardından Kaleiçi Olta Balıkçıları Derneği’nin tarihi yat limanında düzenlendiği iftara katılanları da ziyaret etti.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.