CHP’li bülbül, Gözaltına Alınan Öğrencileri Yalnız Bırakmadı

CHP’li bülbül, Gözaltına Alınan Öğrencileri Yalnız Bırakmadı
Yayınlama: 14.12.2021
339
A+
A-

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ve Bartın Milletvekili Aysun Bankoğlu, “Barınamıyoruz” eylemi için İstanbul’dan Ankara’ya gelirken şehir girişinde gözaltına alınan 51 üniversite öğrencisini yalnız bırakmadı.

Aysun Bankoğul ve Süleyman Bülbül, 51 öğrencinin gözaltında tutulduğu Kazan ilçesine giderek, destek verdi.
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, “Ülkemizde hukuk devleti yok. Demokrasi ve özgürlükler ayaklar altında. Barınma da, gösteri ve yürüyüş hakkı da Benim Hakkım diyen gençlerimizin CHP olarak yanındayız. Anayasal hak ve özgürlükleri kullanmak isteyen gençlerimizi derhal serbest bırakın” dedi.

CHP Bartın Milletvekili Aysun Bankoğlu, ise “Haksız, hukuksuz şekilde ters kelepçe ile gözaltına alınan arkadaşlarımızın yanındayız. Milletvekilimiz Süleyman Bülbül ile birlikte. Genç arkadaşlarımız daha Ulus’ta eylem yapmayı planladıkları alana ulaşamadan araçlarına el konuldu. Hiçbir gerekçe gösterilmeden araçlarına el konularak burada gözaltına alındılar. İfade özgürlüğü, hukuk, adalet olmayan bu ülkede gençlere özgürlük de yok. Geliyor gelmekte olan. Genç arkadaşlarımızın yanındayız” diye konuştu.

Bülbül ise gençlerin yanında olduklarını bildirerek, “Anayasal hak ve özgürlüklerini kullanmak isteyen gençlerin CHP olarak yanındayız” dedi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.