CHP’li Bülbül: Toklu’yu Neden Ödüllendiriyorsunuz?

Yayınlama: 17.12.2021
571
A+
A-

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in adını gündeme getirdiği Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, Danıştay’a seçildi.

Toklu’nun, Sezgin Baran Korkmaz’ın ilk sahibi olması ise tartışılan ultra lüks Paramount Otel’de kaldığı ortaya çıkmış ve Toklu, otelde kendi parasıyla kaldığını söylemişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, adı şaibeli bir olaya karışan kişilerin ödüllendirilmeye devam ettiğini getirerek, “SBK’nın Paramount Otel’inde bedava tatil yapan Esat Toklu’ya bir ödül daha! Toklu, HSK tarafından Danıştay’a atandı. Ülkenin adalet koltuklarını, batan geminin malları gibi pazarlayan bu düzen değişecek” dedi.

CHP’li Süleyman Bülbül, adalete olan güvenini tesis etmekle yükümlü olan iktidarın bunun aksine davrandığını belirterek, “Ülkede adı şaibelerle anılan ve ucu iktidara dokunan herkes ödül üstüne ödül alıyor. Halkın adalete olan güveni yaşanan bu olaylarla azalıyor. Ortada şaibe varsa makam vermez soruşturursunuz ve gereken yapılır. Olayın üstü kapatılarak ödül vermeye devam ederseniz liyakatin Türkiye’de bittiğini ispat etmiş olursunuz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.