CHP’li Bülbül’den Erdoğan’a Menderes Tepkisi

Yayınlama: 18.01.2022
259
A+
A-

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aydın mitingi sonrası muhalefetten tepkiler giderek artıyor. CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Erdoğan’ın merhum Başbakan Adnan Menderes ile ilgili sözlerine tepki gösterdi. CHP’li Bülbül “Hiçbir sözünüze inanılmaz” dedi.

Geçtiğimiz cumartesi günü Aydın’da miting düzenleyen AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhum Başbakan Adnan Menderes’in memleketinde olmaktan gurur duyduğunu ifade ettikten sonra Koçarlı ilçesinde yer alan Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan’ın mitingde sarf ettiği birçok söze muhalefetten sert tepkiler gelirken CHP’li Bülbül de Erdoğan’ın Menderes ile ilgili sözlerine yönelik şunları söyledi:

“İKTİDAR UĞRUNA “PAPAZ ELBİSESİ BİLE GİYERİM” DİYEN ZİHNİYET”

“Merhum Adnan Menderes’in yargılandığı Yassıada’da 7 yıldızlı otel yap, sonra Aydın’da Menderes müzesi aç! Rahmetli Celal Bayar’ın evinin olduğu Dağyeli köyünde Altın Madeni tespit araması yaptır, sonra anıları önünde saygıyla eğiliyorum de! Sizin hiçbir sözünüze kimse inanmaz. Çünkü Erdoğan ve onun zihniyeti 1995 yılında kendi söylediği gibi iktidar uğruna “Gerekirse papaz elbisesi bile giyerim” diyen bir zihniyettir.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.