CHP’li Halıcı İktidara Bitmeyen Projeleri Sordu?

Yayınlama: 03.09.2021
482
A+
A-

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, iktidar partisinin Isparta için vadettiği ancak bitmeyen projeleri gündeme getirdi.

Isparta Belediyesi tarafından yapılan ve yapımı devam eden yatırımlar ile ilgili konuşan CHP İl Başkanı Halıcı, Isparta’daki Ticaret ve Kültür Merkezi, Güreş Alanı ve Yeni Otogarın durumunu iktidara sordu ve “Isparta kayıpları yaşıyor” dedi. Başkan Halıcı şunları söyledi:

“BİTMEYEN PROJELER, ALINAMAYAN TEŞVİKLER…”

“AKP iktidarı döneminde Isparta kayıpları yaşamayı devam ediyor. Bitmeyen projelerle ve alınamayan teşviklerle anılan bir il halindeyiz. Güreş alanı, geçen belediye döneminden kalan proje. Ne oldu buranın akıbeti? Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’nin açıldığı söylendi. Kültür Merkezi açıldı ama dükkânların durumu nedir ve hangi şartlarda ihaleye verildiğinin kamuoyu ile paylaşılması lazım. 72 dükkânı 1.5 milyon+KDV verdiniz ve bunu ballandırarak anlatıyorsunuz. Hayır. Ticaret Kültür Merkezi tamamı açılmamıştır henüz. Burayı bitirdik diyemezsiniz. Hele projelerin yüzde 80’ini bitirdik hiç diyemezsiniz. Isparta Yeni Otogar Projesi ne durumda? Mevcut otogarın koşulları yeterli olmadığı için ilimizin buna ihtiyacı var. Bunu sormak durumundayız.”

“2017’DE SÖZ VERİLEN HIZLI TREN NEREDE?”

CHP’li Halıcı devlet yatırımları ile ilgili de konuşarak şöyle dedi:

“Süleyman Demirel Eğitim Kompleksi içinde yer alan Kültür Merkezi ne oldu? 1993’de 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in temelini attığı bu bina şu an çürümeye terk edilmiştir. Isparta için 2017 yılında söz verilen hızlı tren nerede. Gören var mı hızlı treni ya da evinin önünden hızlı tren geçen var m? Nerede bu hızlı tren? İnsanları kandırmayın. Isparta-Burdur Dostluk Yolu. Komedi. Bitmesi mümkün değil. Her seçimde malzeme yapılan Isparta-Antalya Dere Boğazı Yolu. Nerede, bitti mi? Bu kadar duble yolla övündünüz. Hani nerede Isparta’nın duble yolu, neden bitmedi yıllardır?”

CHP’li Halıcı son olarak AKP döneminde gerçekleştirilemeyen projelerin CHP iktidarın tamamlanacağını ve ilk seçimde Isparta’nın kaderinin değişeceğinin sözünü verdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.