ÇIKAR SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORLAR

ÇIKAR SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORLAR
Yayınlama: 14.01.2019
428
A+
A-

Demokrat Parti Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, Demokratlar Gurubu adı altında toplananların Demokrat Parti ile ilgilerinin olmadığını açıklarken bu kişilerin kendilerine yer bulma telaşında olanlar olduğunu söyledi.

Demokrat Parti’nin 31 Mart yerel seçimlerine girerek kendi adaylarını çıkartacağının altını çizen Başkan Kartal,  “Geçtiğimiz cumartesi günü demokratlar grubu adı altında güya partimizi temsil ediyormuş gibi başka partilere destek mesajı verenlere net cevabımız Demokrat Parti Antalya’nın tamamında, diğer seçim bölgelerinde olduğu gibi, kendi adaylarıyla seçime girecektir” olmaktadır.

 ÇIKAR SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORLAR

Demokrat Parti’nin adı kullananların önce ağzını çalkalaması gerektiğini ifade eden Kartal, “Hiç kimse Demokrat Parti’nin adını kullanarak kendilerine çıkar sağlama ya da yer bulma çabası içerisine girmesin. Kamuoyu bilmelidir ki bu kişilerin Demokrat Parti ile uzaktan yakından ilgileri bulunmamaktadır” dedi.

 GÖNÜL BAĞLARI DAHİ YOKTUR

Kartal, “Geçtiğimiz cumartesi günü demokratlar grubu adı altında Antalya bazında eski parlamenterlerden oluşan birkaç kişi, Demokrat Parti adını kullanarak yerel seçimlerde CHP’yi destekleyeceklerine dair açıklamalarda bulunmuşlar. Eski parlamenterler, geçmişte il başkanlığı, ilçe başkanlığı gibi görevler almış olan bu kişilerin partimizle kurumsal anlamda herhangi bir ilişikleri kalmadığı gibi gönül bağları da kalmamıştır” ifadelerini kullandı.

 MECLİS ÜYELİĞİ PEŞİNDELER

“Söz konusu sözde destek toplantısında yer alanların çoğunluğunun partimiz ile uzaktan yakından zaten ilgisi yoktur. Edindiğimiz bilgilere göre oradaki kişilerin bir kısmı farklı siyasi parti üyeleri bir kısmı da belediye personelidir” diyen Kartal, “Bahsi geçen şahıslar, geçmişte partimizde çeşitli görevler almış olsa da zaman içerisinde birtakım şahsi çıkar ilişkileri dolayısıyla başka partilere savrulmuş, oralarda ikbal arayışına girmişler, manevi olarak partimizle gönül bağlarını kopartmışlardır. Şimdi ise CHP adayını desteklediklerini söyleyerek ‘birkaç belediye meclis üyeliği kapabilir miyim’ diye partimizin adını kullanarak yeni bir çıkar elde etme çabasına girmiş görünüyorlar” açıklamasında bulundu.

 KENDİ ADAYLARIMIZI ÇIKARTIYORUZ

Demokrat Parti Antalya İl Başkanı Hasan Ali kartal son olarak, “Demokrat Parti olarak Antalya’da ne CHP ne de diğer partilerle seçim ittifakımız veya başka bir partinin adayını desteklememiz söz konusu değildir. Antalya’nın tamamında Demokrat Parti olarak kendi adaylarımızla önümüzdeki seçimlere gireceğimizi kamuoyunun bilgisine arz ederiz” ifadelerine yer verdi.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.