Demirel Yeniden Başkan

Demirel Yeniden Başkan
Yayınlama: 20.03.2021
305
A+
A-

Saadet Partisi Antalya ili Serik İlçesi 7. Olağan kongresi yapıldı. Kongreye tek listeyle gidildi. Delegelerin oy çoğunluğunu alan Mevcut Başkan Adem Demirel yeniden başkan seçildi.

Antalya ili Serik İlçesi Bizim Park Restaurant’ta gerçekleştirilen kongreye, Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Güldal, İl Müfettişi Süleyman Burgan, CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, İYİ Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur, Türkiye Değişim Partisi Serik İlçe Başkanı Hasan Çelik, DSP Serik İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, Eski Yörükler Dernek Başkanı Ramis Güzel ve yönetimleri, Milko Kuruluşları ve çok sayıda partililer katıldı.

Kongrede konuşma yapan Başkan Adem Demirel, Çanakkale Zaferinin 106. Yıl dönümünde 7. olağan kongremizi yapmayı nasip eden Rabbimize hamd ederek; “Bize bu toprakları vatan yapmak için kanlarını sebil eden ecdadımızı da şükran, özlem ve rahmetle anıyorum ve Kongremiz hayırlı olsun” dedi

Milli Görüş milletimizin kendisidir, milli görüş saadet partisidir diyen başkan Demirel, Saadet Partisi geçmişte milletimizin sorunlarına nasıl çare olmuşsa, bugün de tüm sorunlara çözüm olabilecek bilgi ve tecrübededir. Geçmişten günümüze yaşanan olaylara baktığımızdan bugün daha iyi anlıyoruz diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Birileri; Ege’den, Akdeniz’e, Suriye’den, Irak’a; güttüğümüz dış politika ve gösterdiğimiz dik duruş sebebiyle etrafımız kuşatılıyor diye dursun; biz şüheda kanlarıyla sulanmış bu aziz topraklarda otuz civarında NATO ve Amerikan üssü olduğunun da bu üsleri kapatmak için hiçbir şey yapılmadığının da bilincindeyiz. Çünkü biz şehidi şehit yapan mananın sahibi Millî Görüşün tek temsilcisiyiz.

Merhum Erbakan Hocamızın -Allah ondan razı olsun-  ifadesiyle “Herhangi bir kimse, Malazgirt’te inanışının şahlanışını yaşamadan, Kosova’da, Niğbolu’da bir kılıç olup parlamadan, Ulubatlı Hasan olup İstanbul’u fethetmeden, Sultan Fatih olup denize atını sürmeden, Seyit Çavuş olup Çanakkale’de 250 kiloluk mermiyi ‘Ya Allah’ deyip namluya sürmeden, Sakarya siperlerine girmeden Milli Görüş’ün ne olduğunu anlayamaz.

Genel Merkezimizin çizmiş olduğu yolda, İl Başkanlığımızın verdiği hedefler amacıyla sarsılmaz bir iradeyle koşuyoruz. Rabbimize şükürler olsun 66 mahallemizin tamamında temsilcimiz bulunmaktadır. Üye çalışmalarına ise hedeflerin ötesinde bir heyecanla devam etmekteyiz. Bu dönemde referandumlardan, yerel ve genel seçimlere, Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza toplanmasına varıncaya kadar canla başla çalıştık. Bu vesileyle kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, ana kademe mensuplarımıza, üye ve gönüllülerimize huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Allah hepsinden razı olsun. Yapmış olduğumuz bu çalışmalardan sonra taraflı tarafsız herkesin şahitliği: devlet imkânı elinde olan partilerden bile daha iyi çalışmalar yapmış olduğumuz yönündedir. Ancak siz değerli delegelerimizden bizi ibra ederken kendi kanaatiniz yönünde oy kullanmanız ve eksiğimizi gediğimizi bize söylemenizdir.

Bu vesileyle; yapılan istişareler neticesinde kimseyi dışlamadan kadrolarımızı daha da güçlendirerek çalışmalara  kaldığımız yerden devam etmek amacıyla sizden yeni yönetimim adına da yetki istiyorum. Şimdiye kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın fragmanıydı asıl film yeni başlıyor. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

Adem Demirel’in yönetimi şu isimlerden oluştu:

Ali Temiz, Memet Yılmaz, Yunis Telci, Mehmet Aksoy, Ali Ak, Efraim Çiftçi, İsa Şenateş, R. Zahit Kansu, Osman Işık, Mustafa Çıkla, Mehmet Peker, Osman Nuri Aksoy, Aynur Telci, Muzaffer Korkmaz. Seçimde 15 kişilik il delegeleri de belirlendi.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.