Elmalı’nın DEVA’sı hazır!

Elmalı’nın DEVA’sı hazır!
Yayınlama: 28.01.2021
406
A+
A-

Türkiye’yi içine sürüklendiği ‘‘ekonomik ve siyasi buhrandan çıkarmak’’ iddiasıyla eski Başbakan Yardımcısı ve Bakan Ali Babacan önderliğinde kurulan Deva Partisi, ülke genelinde örgütlenmeye devam ediyor. İl düzeyinde örgütlenmesi büyük ölçüde tamamlanan Deva Partisi’nin ilçeler düzeyinde yapılanması da hızlandırıldı.

Bu kapsamda, Deva Partisi Elmalı İlçe Başkanlığına atanan Onur Taş, il binasında düzenlenen törenle yetki belgesini aldı. Elmalı İlçe Başkanı Onur Taş, İl başkanlığında düzenlenen törenle İl Başkanı Süleyman Akıncı’dan ve Kurumsal iletişim Başkanı Emre Karaşin’den yetki belgesini alarak göreve başladı.

Törende konuşan Akıncı ‘’Bildiğiniz üzere bu haftaki gündem maddemiz kapatılan kafe ve restoranların yaşadığı mağduriyet, sektörde çok ciddi sıkıntılar var. Birçok çalışan işsiz, işverenler ödemelerini yapamıyor. Elmalı ilçe başkanımıza başarılar diliyorum. Birlikte el ele vererek, damla damla büyümeye devam edeceğiz. Ülkemizi ve insanımızı bu buhrandan çıkaracak olan reçetemizle iktidara yürüyeceğiz’’ dedi.

Haber: Merkezi

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.