Fraport TAV Antalyaspor’umuz ile Continental Lastikleri arasında işbirliği anlaşması imzalandı

Yayınlama: 20.05.2022
143
A+
A-

Fraport TAV Antalyaspor’umuz ile Continental Lastikleri arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizde düzenlenen imza törenine Başkanımız Av. Aziz Çetin ile Yönetim Kurulu Üyemiz Ferit Sezer’in yanı sıra Continental Lastikleri Bölge Satış Müdürü Enis Özen, ContinentalLastikleri’nin bayileri Oğuzhan Erdoğan ve Mustafa Gülhan Yalın katıldı.

UZUN SÜRELİ ANLAŞMA

İma töreninde bir konuşma yapan Başkanımız Av. Aziz Çetin Continental firmasına teşekkür ederek, “İnşallah bu iş birliğimiz uzun yıllar sürer. Bu bir başlangıç olsun. Continental, dünya çapında bilinen bir marka. Bu yüzden bizim beklentimiz çok daha yüksek” dedi. Yönetim Kurulu Üyemiz Ferit Sezer ise yeni bir sponsorluk anlaşmasının imzasını attıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, “Continental firması, şehrimizde kendi sektörünün en iyilerinden biri. Uzun süreli bir anlaşma planlıyoruz” diye konuştu.

DEV MARKALARIN İŞBİRLİĞİ

Kampanyayı Antalya merkez ve ilçelerde bulunan bayilerle yürüttüklerini anlatan Continental Lastikleri Bölge Satış Müdürü Enis Özen, “1 Mayıs-31 Ağustos tarihleri arasında 17 jant ve üzeri binek lastik alımlarında, Antalyaspor forması hediye edeceğiz. Antalya’nın en büyük markası ile işbirliğine gitmek istedik. Antalya’da işbirliği yapacağımız en önemli markanın Antalyaspor olduğunu düşünüyoruz. Tüm ilçelerimizde bulunan bayilerimizde formalarımız yer alacak” ifadelerini kullandı.

BAYİLERDEN TAM DESTEK

İmza törenine Continental bayileri Erdoğanlar A.Ş. sahibi Oğuzhan Erdoğan ile Yalın Petrol sahibi Mustafa Gülhan Yalın da katıldı. Oğuzhan Erdoğan, Continental bayileri olarak bu işbirliği anlaşmasına dahil olmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, “Continental markası ile Antalyaspor’umuzu bir araya getirmenin gururunu yaşıyoruz. Şehrimizin güzide takımımızın formasını tüm müşterilerimize ve tüm halkımıza ulaştırmak istiyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.