Geçen Senenin Aynı Dönemine Göre Turist Sayımız Daha İyi

Yayınlama: 13.06.2021
312
A+
A-

Vali Ersin Yazıcı, tarihi Kaleiçi esnafını ziyaret ederek sohbet etti. Esnafın sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Vali Yazıcı, geçen senenin aynı dönemine kıyasla turist sayısının daha iyi olduğunu, kısıtlamaların tamamen kalkmasıyla eski günlere dönüleceğini söyledi.

Vali Ersin Yazıcı, normalleşme süreci ile birlikte esnafın talep ve beklentilerini dinlemek için Antalya’nın tarihi Kaleiçi’nde yer alan esnafları ziyaret etti. Ziyarette Vali Yazıcı’ya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere eşlik etti.

Sorunları ve Sıkıntıları Yerinde İnceleyeceğim

Özellikle sezon öncesi esnafla sık sık toplantılarda bir araya gelip talep ve beklentilerini dinleyen Vali Yazıcı, sezonun başladığı şu günlerde esnafı sahada ziyaret edip talep ve sıkıntıları yerinde inceledi. Esnafın daima yanında olduğunu, sorun ve taleplerinin çözümü noktasında çalışmalara devam edeceklerini belirten Vali Yazıcı; “Şehrin ekonomisine büyük katkı sunan esnafımız bizler için çok değerli. Esnafımızın daima yanındayız. Pandemi süreci hepimiz için zorlu geçti. En çok sıkıntıyı yaşayanların başında esnaflarımız geliyor. Görev yaptığım bütün illerde mesaimin belli kısmını esnaflarımıza ayırdım. Burada da bunu yaparak esnaflarımızı ziyaret edip sorunlarını ve sıkıntılarını yerinde inceleyerek çözüm üretmeye çalışacağım. Antalya’nın her noktasında, her köşesinde esnaflarla buluşmaya talep ve sıkıntılarını yerinde dinlemeye devam edeceğim.” dedi.

Kaleiçi’ndeki esnaf ziyaretinde konuşan Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Dere; “Valimiz ile birlikte Kaleiçi’nde esnaflarımızı işyerlerinde ziyaret ederek normalleşme süreci ile esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını, talep ve beklentilerini yerinde aktardık. Her zaman esnaf ve sanatkarımızın yanında olan esnafın hamisi Sayın Valimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Eski Günlerimize Geri Döneceğiz

Düşen vaka sayılarımızla birlikte aşılamanın da hızlanmasıyla içinde bulunduğumuz yaz sezonunda geçen yılı telafi ederek yeni başarılara imza atacağımıza inandığını aktaran Vali Yazıcı sözlerine şöyle devam etti: “Tarihi Kaleiçi esnafımızla bir araya gelerek dertlerini ve taleplerini dinledik. Bu sene geçen senenin aynı dönemine göre turist sayısı bakımından daha iyi durumdayız. Rusya’nın uçuş kısıtlamalarını kaldırmasıyla beraber daha fazla turisti şehrimizde ağırlayacağız. İnanıyoruz ki pandeminin koşulları ve düşen vaka sayılarımızla birlikte içinde bulunduğumuz yaz sezonunda geçen yılı telafi edeceğiz.”

Ziyaretin sonunda Vali Yazıcı Kaleiçi esnafına hayırlı işler bol kazançlar dileyerek her türlü sıkıntıda yanlarında olduğunu söyledi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.