Geleceğin futbolcuları yetişiyor

Yayınlama: 14.04.2022
209
A+
A-

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü ilçe gençlerine spor kültürünü aşılamak ve sağlıklı bireyler yetiştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe gençlerinden oluşan alt yapı takımları hem lig deneyimi kazanırken hem de spor disiplini ediniyor. Geleceğin futbolcularını yetiştirmek için kolları sıvayan Döşemealtı Belediyesi, kulübü bünyesinde ilçe gençlerine eğitim veriyor. A takımı başarıdan başarıya koşan kırmızı-siyah-beyazlı takımın genç futolcuları da ağabeylerinin izinden gidiyor. U 16 liginde 12’nci maçını oynayan Döşemealtı takımı rakibi Aslansaray Gençlik Spor kulübünü 3-1 yendi.

Hem futbol okulu hemde liglerde futbolcu yetiştiren Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 14 yaş takımı ise şuana kadar ligde oynadığı 3 maçı da kazanarak gelecek için ümit vaad etti. Sportif Direktör Abdullah Tanyolaç, “Kulübümüzün Onursal Başkanı ve aynı zamanda Döşemealtı Belediye Başkanımız Turgay Genç gençlerin spor eğitimi almalarına çok önem veriyor. Onun heyecanı hem teknik ekibe hemde geleceğin futbolcularına ilham veriyor. Hem A takım hemde alt yapı oyuncularımızın performansları ve aldıkları başarılar tüm ilçeyi gururlandırıyor” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.