Güçlü Türkiye’yi Hep Birlikte İnşa Edeceğiz

Güçlü Türkiye’yi Hep Birlikte İnşa Edeceğiz
Yayınlama: 09.04.2022
219
A+
A-

Vali Ersin Yazıcı, Antalyada yaşayan Romanlar için 8 Nisan Dünya Romanlar Günü münasebetiyle Antalya Valiliği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Programda konuşan Vali Yazıcı; Hep birlikte kardeşçe yaşamaya ve çalışmaya devam ederek güçlü Türkiyeyi hep birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

8 Nisan Dünya Romanlar Günü münasebetiyile Antalya Valiliği tarafından Antalya’da yaşayan Romanlar için iftar yemeği düzenlendi. Vali Ersin Yazıcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu ve Döşemealtı Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan, Antalya Romanlar Derneği Başkanı Fatma Şirin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Yazıcı, iftar programı öncesi roman vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edip taleplerini dinledi. Her türlü konuda yanlarında olduklarını belirten Vali Yazıcı; “Dünya Romanlar Günü münasebetiyle düzenlediğimiz iftar programımıza hepiniz hoşgeldiniz. Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Bu dayanışmanın bu birlik ve beraberliğin yoğunlaştığı güzel ramazan günlerinde sizlerle bir arada olmaktan son derece mutlu olduğumu ifade etmek isterim.” diye konuştu.

Dünya Romanlar Günü Kutlu Olsun

Daha önce  görev yaptığı illerde de sık sık roman vatandaşlarla bir araya geldiğinin altını çizen Vali Yazıcı; “Görev yaptığım illerde de roman kardeşlerimizle ve dernekleriyle bir çok program gerçekleştirdik. Şehre geldiğimizde ne yazık ki pandemi koşulları devam ettiği için bir çok kişiyle görüşme ve buluşma imkanımız olmadı. İnşallah pandemi koşullarının hafiflemesiyle bundan sonraki süreçte daha sık bir araya geleceğiz. Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak bundan önceki Türk Devletlerinde olduğu gibi hep birlikte yaşamaya, hep birlikte kardeşçe çalışmaya devam ederek güçlü Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Birliğimizden aldığımız güçle yolumuza devam edeceğiz. Dünya Romanlar Günü’nüz kutlu olsun. Ramazan’ınız mübarek olsun.” dedi.

Vali Yazıcı’nın konuşmanın ardından akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Yenilen iftar yemeği ve edilen duaların ardından Vali Yazıcı ve protokol üyeleri, konuklarıyla yakından ilgilenerek bir süre sohbet ettiler. Keyifli ve coşkulu geçen iftar programı protokol üyelerinin programdan ayrılmasıyla son buldu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.