HAKAN DURU BEYAZ HAREKAT ANTALYA VE AKDENİZ BÖLGE TEMSİLCİS OLARAK ATANDI

Yayınlama: 19.01.2021
Düzenleme: 19.01.2021 18:51
814
A+
A-

Çıkış amacının Türk dünyasının birleşmesi olan Beyaz Harekât Türk duyasında ve Türkiye genelinde hızlı bir şekilde teşkilatlanmasını sürdürüyor.

Antalya da Akdeniz bölge başkanlığına da Türk Milliyetçilerinin yakından tanığı ve bildiği Hakan Duru atandı.

Beyaz Harekat adlı kuruluş Azarbeycan merkezli olup  Hürri Aliyev başkanlığında nerede bir Türk varsa orada olmayı hedefleyen hareketin ismi ile birlikte temiz olması,  bağımsız ve   bağlantısız Türk yapılanması.

Akdeniz Bölğe Temsilciliğine Atanan Hakan Duru  beyaz hareket hakkında verdiği kısa bilgide,  “Türkçü, Turancı  anlayışıyla işgal altında kalan topraklarda yaşayan Türklerin özgürlük mücadelesine destek verme gayesi taşıyan ulvi bir yerli harekettir.

Duru, Beyaz Hareket, Devletlerarası ilişkilerde Türk dünyasının gücü hissedilebilir seviyede olması için her alanda mücadele edecektir.

Ülküsü, Türk dünyasının birleşmesi olan Beyaz Harekatın Akdeniz bölgesinde başarılı olması için çalışmalarımıza başladık şeklinde açıklamasına sürdüren Hakan Duru, “Çok kısa sürede bölgemizdeki teşkilatlanmaları tamamlayacak. Gelişmeleri an ve an kamuoyu ile paylaşıp Antalya genelinde kanaat önderleri ile yapıyoruz ..

Türk gibi düşüne,

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.