“Haksızlığa Uğradığınızı Sonuna Kadar Dile Getireceğiz”

Yayınlama: 16.01.2022
365
A+
A-

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için düzenlenen basın açıklamasında konuştu. EYT’lilere seslenen CHP’li Zeybek, “Mağduriyetiniz giderilene kadar hep yanınızda olacağız” dedi.

Meclis’te bireysel emekliliğe dair yasa teklifi görüşülürken, EYT’lilerle ilgili konu da muhalefet sıralarından sıkça gündeme getiriliyor. Öte yandan EYT’lilerin uğradıkları hak kaybına ilişkin ise 81 ilde eş zamanlı miting düzenlendi. Mitingin Antalya ayağında ise “Emeklilikte Yaşa Takılanlar”ın sesi olmak adına CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, partisinin il başkanlığının düzenlediği basın açıklamasına katıldı.

“AKP ÇÖZEMEZSE YAKINDA BİZ ÇÖZECEĞİZ”

Emeklilikte Yaşa Takılanlara seslenen CHP’li Zeybek, “Her gün EYT’lilerin yaşadığı haksızlığı, uğradıkları hak kaybını dile getirmek adına Meclis’te söz alıyoruz. Sizin uğradığınız bu haksızlığı da en yüksek sesle dile getirmeye devam edeceğiz. EYT’lilerin mağduriyeti giderilene kadar dimdik bir şekilde hep yanınızda duracağız. Biz tüm gücümüzle hak kaybına uğrayan vatandaşlarımızın kazanılmış hakları için yılmadan mücadele vermeye devam ediyoruz. Bu iktidar döneminde EYT’liler haklarını alamazsa dahi CHP iktidarında çok yakında haklarını biz onlara teslim edeceğiz. Geliyor, gelmekte olan ve geldiğimiz anda bu sorunu muhakkak çözeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.