ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri





















ARD Sigorta Aracılık Hizmetleri

Haksızlıkları Yazmaya Devam Edeceğiz!

Haksızlıkları Yazmaya Devam Edeceğiz!
Yayınlama: 23.01.2024
26
A+
A-

Değerli Basın Emekçisi,

Üyemiz İdris Özyol gazetecilik faaliyeti nedeniyle aldığı hapis cezasını yatmak üzere yarın saat 14.00’te Antalya Adliyesi İnfaz Savcılığına teslim olacak. Meslektaşımızı desteklemek için, başka sivil toplum örgütleri, siyasi partiler ve meslektaşlarımızla, saat 13.00’te Antalya Adliyesi önünde olacağız. Basına ve kamuoyuna duyurulur.

Haksızlıkları Yazmaya Devam Edeceğiz!

Bugün basın emekçilerine yönelik sayısız baskıcı uygulamanın bir örneği ile karşı karşıyayız. Bir gazeteciye, iletişim platformunda edilen hakareti haber yaptığı gerekçesiyle ÇGD üyesi meslektaşımız İdris Özyol, hapis cezası aldı.

Türkiye’de her şey gazetecilerin susturulması, sindirilmesi için birer aparat olarak kullanılabiliyor. İdris Özyol gazetecilik faaliyeti nedeniyle ilk kez hapse girmiyor. Onun inadını paylaşıyoruz. Bugün kendisine destek vermek için buradayız.

Gazetecileri para cezalarıyla, hapis cezalarıyla, işsizlikle, şiddetle sindirmeye çalışanlar asla susmayacağımızı; bir yerde bir haksızlık gördüğümüzde ona buna bakmadan, yüksek sesle yazıp çizeceğimizi bilecekler.

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD)

Akdeniz Şubesi

REKLAM ALANI