İyi Parti’den anneler günü etkinliği

İyi Parti’den anneler günü etkinliği
Yayınlama: 10.05.2022
251
A+
A-

İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu ve ekibi, Anneler Günü’nde Elmalı’da annelerle buluştu. İYİ Parti Elmalı İlçe Başkanı Muhammet Kemençe’nin de katıldığı Hıdırellez şenliklerinde tüm annelere karanfil dağıtıldı.

İYİ Parti, Anneler Günü’nü Elmalı’da kutladı. İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu ve ekibi, bu özel günde Elmalı ilçesinde kadınlar ile bir araya geldi. İYİ Parti Elmalı İlçe Başkanı Muhammet Kemençe’nin de katıldığı Hıdırellez şenliklerinde tüm annelere tek tek karanfil dağıtıldı.

DAMATOĞLU: ANNELERİ DİNLEDİK

Aysel Damatoğlu, İl Kadın Politikaları Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu Anneler Günü programının çok başarılı geçtiğini belirterek, “İlçe Başkanımız Muhammet Kemençe ve ekibimizle birlikte annelerimizle bir araya geldik. Hıdırellez şenliklerinde tüm annelere çiçek verdik, onlarla sohbet ettik ve dertlerini dinledik. Sevgiyle kurup neşemizi paylaştığımız sofralarımızda annelerimizle el ele, kol kola çok güzel bir gün geçirdik” diye konuştu.

KEMENÇE’DEN TEŞEKKÜR

Damatoğlu, ülkemizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kıymetli annesi Zübeyde Hanım ile gazi ve şehitlerimizin annelerinin de Anneler Günü’nü kutladığını sözlerine ekledi.

İYİ Parti Elmalı İlçe Başkanı Muhammet Kemençe de, İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu ve ekibine, böylesine anlamlı bir etkinliği ilçelerinde gerçekleştirdikleri için teşekkür etti.

 

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.