İYİ Partili Mehmet Ali Uykur’dan Akp’lileri Küplere Bindirecek Sözler

Yayınlama: 15.01.2022
451
A+
A-

İYİ Partili İş İnsanı ve Milli sporcu Mehmet Ali Uykur, yaptığı açıklamada hükümeti topa tuttu. İYİ Partili Mehmet Ali Uykur, “Fethullah Gülen ile fotoğrafı olan herkes vatan hainidir” dedi.

İYİ Partili İş İnsanı ve Milli sporcu Mehmet Ali Uykur, katıldığı canlı yayında Türk siyaset tarihine geçen, kimsenin cesaret edemediği açıklamalarda bulunarak hükümeti deyim yerindeyse topa tuttu. Gündeme damga vuracak açıklamalarda bulunan İYİ Partili Mehmet Ali Uykur şu ifadeleri kullandı:

“MİLLİYETÇİLİK SADECE ŞEHİTLER GELDİĞİNDE OLMAZ”

“Milliyetçilik sadece şehit haberleri geldiğinde naralar atmakla olmaz. Milliyetçilik, ormanlar yakıldığında, birilerine yanan yerler peşkeş çekildiğinde de olmalı. Milliyetçilik, Tank Palet Fabrikası bazılarına peşkeş çekildiğinde de olmalı.  Kısacası milliyetçilik, ülkenin her bir metrekaresine en ufak bir saldırı olduğunda, memleket topraklarının bir karışı dahi zarara uğradığında da olmalıdır.”

“BUNLARIN VATANPERVERLİĞİNDEN İNANILMAZ RAHATSIZIM”

“Bugün Filistin’e en büyük desteği biz veriyoruz ama bize en başta köstek olan yine onlar. İsrail, Filistin’in bir karış toprağına 1 liraysa 5 lira, 5 liraysa 50 lira vererek parça parça aldı. Bugün Filistin’i haritadan silmek ve bizi de o duruma sokmak istiyorlar. Mevcut hükümet ise bunlara çanak tutarak iş birliği yapıyor. Bunların vatanperverliğinden inanılmaz rahatsızım ve vatanseverliklerinden şüpheliyim.”

“İLK SEÇİMDE FELEĞİN SİLLESİNİ ÖYLE BİR YİYECEKSİNİZ Kİ”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin son dönem yaptığı açıklamalara ilişkin konuşan İYİ Partili Mehmet Ali Uykur, AKP’li farklı isimlerin gaflarına da göndermelerde bulunarak, “Bunlar insanları nasıl soyacaklarını şaşırdılar. Nasıl hırsızlık yapacaklarını şaşırdılar. Çıkıp diyorlar ki ‘Bizi Allah konuşturuyor.’ Hayır, Allah sizi konuşturmuyor. Allah sizi şaşırtıyor. İlk seçimde feleğin sillesini öyle bir yiyeceksiniz ki sonra göreceksiniz sizi Allah mı konuşturuyor Allah mı şaşırtıyor!”

“KADINA ŞİDDET, UYUŞTURUCU VE FUHUŞUN EN YOĞUN OLDUĞU DÖNEM”

AKP iktidarları döneminde suç oranının hızla arttığına da dikkat çeken İYİ Partili İş İnsanı ve Milli sporcu Mehmet Ali Uykur, “20 yıllık AKP iktidarı kadına şiddetin en yoğun olduğu dönem. Uyuşturucunun en çok yoğun olduğu dönem. Fuhuşun en yoğun olduğu dönem.” ifadelerini kullandı.

“BU HALKI ZALİMLERİN ELİNDEN KURTARACAĞIZ”

İYİ Partili Mehmet Ali Uykur sözlerine şöyle devam etti:

“Bu halkı bunların elinden, zalimlerden kurtaracağız. Bu ülke kimsenin babasının malı değil. Devlet aç olduğu zaman da tok olduğu zaman da vatandaşın yanında olacak. Devlet bir suçluyu alıp yargılıyor ve hapse atıyorsa, bir vatandaş aç olduğunda da ona bakacak. Beşli çeteye, bu insanların verdiği vergiyle peşkeş çekmeyeceksiniz. Ama zamanı geldiğinde bunların hepsinin hesabını soracağız.”

“TÜRKİYE’DE 7-8 MİLYONDAN AŞAĞI MÜLTECİ YOK”

“Bugün Türkiye’de 7-8 milyondan aşağı mülteci yok. Bugün, Türkiye’de bu mülteciler ülkeyi rant haline getirmişler. Uyuşturucu trafiği, mafyacılık, gasp, taciz, tecavüz, kadın ticareti, her şey onlarda. İstanbul’da bugün Beylikdüzü, Avcılar, Fatih, Taksim buralara gidin bir tane Türk yurttaşımızı bulamıyorsunuz, göremiyorsunuz. İlçeleri rant haline getirmişler. Oradaki Türk yurttaşlar illallah etmiş”

“HDP’LİLER MECLİS’E AKP İKTİDARI DÖNEMİNDE GİRDİ”

“Bugün mevcut hem mecliste hem siyaset arenasında konuşulan bir konu var. HDP’li milletvekillerinden bir bayanın PKK’lı bir terör örgütü üyesiyle fotoğrafı çıktı diye konuşuluyor. Bunları oraya sokan bu hükümet! Bunun yanı sıra bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne soruşturma açıp müfettiş gönderiyorlar, sayı veriyorlar şu kadar terörist var diye. Eğer sen bunu yapıyorsan o zaman bu insanlar meclise senin 20 yıllık döneminde girdi sen önce bunun hesabını ver. Her PKK’lı ile fotoğrafı olan nasıl vatan haini ise, Fethullah Gülen’le de fotoğrafı olan herkes vatan hainidi

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.