İYİ Partili Yokuş’dan Şok Eden Analiz: “Erdoğan Aday Olmayabilir!”

İYİ Partili Yokuş’dan Şok Eden Analiz: “Erdoğan Aday Olmayabilir!”
Yayınlama: 30.12.2021
317
A+
A-

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, gelecek seçimlerle ilgili değerlendirmede bulundu. Yokuş, ” Erdoğan bir daha adaylığını koymaya bilir” dedi.“PARTİ İÇİNDE BİLE TEK ADAM OLMAK İSTİYOR”

Fahrettin Yokuş, dün yaptığı açıklamada yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili iddialı değerlendirmede bulundu. Fahrettin Yokuş konuşmasında Cumhur İttifakı’nın alternatif bir seçeneği dahi olmadığını belirterek, ” Malum medyada bir kısım sözde gazeteciler sabah,akşam Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı kim olacak diye yatıp kalkıyorlar.

Kılıçdaroğlu mu, Meral Akşener mi? Ekrem imamoğlu mu, Mansur Yavaş mı? Sürekli konuşuyorlar, tartışıyorlar. Ama unuttukları ya da unutturmak istedikleri bir konu var o da şu: ne hikmetse Cumhur İttifakı’nın adayının kim olacağını sorgulamıyorlar, merakta etmiyorlar. Sahi Erdoğan’ın“tekrar aday olacağım”dediğini duyan var mı? Ben hiçbir zaman duymadım. Bir yerde de okumadım. Yoksa Erdoğan aday olmayacak mı? Gerçi Erdoğan olmasa kim olacak? Onlarda bir tane bile başka seçenek yok. Öyle bir diktatörlük mevcut. Kendisi her yerde tek adam olmaya çalışıyor” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.