Kararalioğlu Parkı’nda Teke Yöresi rüzgarı esti

Kararalioğlu Parkı’nda Teke Yöresi rüzgarı esti
MOBİL REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.04.2022
234
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Etkinliklerinin 5’inci gününde Burdurlular Gecesi düzenlendi. Burdur’un sevilen sanatçısı Fatih Burdurlu, Teke Yöresi’nin birbirinden güzel türküleriyle izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.

Karaalioğlu Parkı’nda kurulan Ramazan Etkinliklerinde coşku sürüyor. İftar sonrası başlayan eğlencelerde her akşam çocuklar için Hacivat-Karagöz gösterisi düzenleniyor. Etkinlikler kapsamında saat 21.30’da ise konserler başlıyor.

FATİH BURDURLU COŞTURDU

Ramazan Etkinliklerinin 5’inci gününde Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Burdurlular Derneği’nin katkılarıyla Burdurlular Gecesi düzenlendi. Burdur’un sevilen sanatçısı Fatih Burdurlu birbirinden güzel Teke Yöresi ezgilerini seslendirdi. Antalya’da yaşayan Burdurluları ve Antalyalıları coşturan sanatçı alanı dolduran vatandaşlarla sahnede özçekim yaptı.

VATANDAŞLAR DOYASIYA  EĞLENDİ

Coşku dolu anların yaşadığı gecede, Fatih Burdurlu şarkılarını dinleyenlerle birlikte seslendirdi. Vatandaşlar türkülere hep bir ağızdan eşlik etti. Fatih Burdurlu konseri izlemeye gelen müzisyenler Mehmet Koparan ve Ümmet Çelik’i sahneye davet etti. Koparan ve Çelik’in düeti izleyenleri coşturdu. Burdurlular Gecesi’nde vatandaşlar doyasıya eğlendi. Gecede Burdur Belediyesi Folklor Ekibi de Teke Yöresi’nin halk oyunlarını sergiledi.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Gecenin sonunda sahneye çıkan Antalya Burdurlular Derneği Başkanı Şenol Çelik, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri kapsamında Hemşehri Geceleri’ne yer veren ve Burdurlular Gecesi düzenlenmesini sağlayan Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Okan Yavuz da sanatçı Fatih Burdurlu’ya teşekkür ederek Başkan Böcek adına çiçek verdi.

 

MOBİL REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.