KEMER BELEDİYESİ, HASTA, YAŞLI VE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM EDİYOR

KEMER BELEDİYESİ, HASTA, YAŞLI VE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM EDİYOR
Yayınlama: 11.11.2019
472
A+
A-

Kemer Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü, Kemer’deki yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahiplerine karşılıksız yardım etmeye devam ediyor.

Belediye sağlık ekipleri, son bir haftada yaptığı çalışmalar kapsamında belediyeye ait servis aracıyla 48 vatandaşa ücretsiz taşıma hizmeti verdi.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda 5 kişiyi hasta nakil ambulansı ile Kemer Devlet Hastanesi’ne götüren belediye ekipler, 2 vatandaşa da evinde pansuman hizmeti verdi.

Evde sağlık ve bakım hizmetleri kapsamında 3 kişiyi tıraş eden ekipler, 2 vatandaşa hasta yatağı, 1 vatandaşa da tekerlikli sandalye temin etti.

ECZA DOLAPLARI YENİLENİYOR

Belediye bünyesindeki bütün birimlerin ecza dolaplarını kontrol eden ekipler, ecza dolaplarının içerisindeki malzemeleri yeniliyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Yaşlı ve hasta vatandaşlarımızı hasta nakil ambulansıyla tedavileri tamamlamaları için Antalya ve Kemer’deki çeşitli hastanelere sevkini yapıyoruz. Hasta vatandaşlarımızın ulaşım sıkıntılarını çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Evde bakım hizmetlerimizi aksatmadan aralıksız yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımıza sağlıkları açısından bir nebze de olsa katkımız oluyorsa bundan mutluluk duyarız. “Önce sağlık” düsturu ile hareket ediyoruz. Bu kapsamda da belediyedeki bütün birimlerimizin ecza dolaplarını ve içerisindeki malzemeleri yeniliyoruz. Tüm hastalarımızın biran önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum.” diye konuştu.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.