Manavgat Belediyesi’nden 5. Karne Şenliği

Manavgat Belediyesi’nden 5. Karne Şenliği
Yayınlama: 28.01.2022
557
A+
A-

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Torosların yaylalarından getirttiği 50 kamyon karla çocuklara KAR-NE Şenliği düzenledi. Atatürk Kültür Merkezi önündeki şenliğe binlerce çocuk akın etti. Şenlikte çocuklara sucuk ekmek yiyip, kartopu oynamanın keyfini yaşarken “En büyük başkan bizim başkan” diye tempo tuttu.

Manavgat Belediyesi Başkanı Şükrü Sözen, yarıyıl tatiline giren çocuklar için KAR-NE Şenliği düzenledi. Binlerce çocuk, Manavgat Belediyesi’nin “Haydi Çocuklar Kar Topu Oynamaya” sloganıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde buluştu.

Toroslardan getirilen 50 kamyon kar bir gün öncesinde AKM önüne döküldü.

Sabah saatlerinden itibaren binlerce çocuk ve aileleri AKM önüne akın etti.

Aralarında daha önce hiç kar görmemiş olan çocuklar, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’le kartopu savaşı yaptı. Çocukların mutluluğu gözlerinden okundu. Manavgat Belediyesi ekipleri, çocuklara sıcak çay, bisküvi, pamuk şeker ve balonlar da dağıttı. Karın olmazsa olmazı olan sucuk ekmek ikramını ise Başkan Şükrü Sözen kendisi yaptı. Aileleriyle birlikte unutulmaz bir gün yaşayan çocuklar, başkan amcalarıyla birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

HERŞEY ONLAR MUTLU OLSUN DİYE

Çocukların yüzünde bir nebze de olsa tebessüm oluşturmak ve onlara karne hediyesi vermek için etkinlik düzenlediklerini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kar-ne şenliğinin geleneksel hale dönüştüğünü söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Geleneksel hale getirdiğimiz 5. Kar-ne şenliği ile birlikte binlerce çocuğumuzla keyifli bir gün yaşadık. Onlara karne hediyesi verebilmek ve mutluluklarına vesile olmak bizlere de oldukça keyif veriyor. Ülkemizin yarınları olan çocuklarımızın sağlıklı, bilinçli ve huzurlu bir şekilde yetişmesi için bizde üstümüze düşenleri özenle yerine getirmeye çalışıyoruz. Çocuklarımız ve ailelerinin güzel şeyleri yaşamasını istiyoruz. Bir arada olmayı özlediğimiz bu günlerde bizi biz yapan duyguları paylaştık. Her şeyimizi onlar mutlu olabilsen diye yapıyoruz. Etkinliğimizde emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm çocuklarımıza ve ailelerine huzur ve mutluluk dolu yarınlar diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.