Milletvekili Uslu: Yanan Yerler Yeniden yemyeşil olacak

Milletvekili Uslu: Yanan Yerler Yeniden yemyeşil olacak
Yayınlama: 11.08.2021
398
A+
A-

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Antalya’nın İlçelerinde meydana gelen yangında yanan ormanların tekrar ağaçlandırılacağını, ağaçlandırma çalışmalarının takipçisi olacaklarını ifade etti.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, yanan ormanların anayasanın 169.maddesinde de açık şekilde ifade edildiği gibi tekrar ağaçlandırılacağını söyledi.

ADRASAN NASIL YEŞERDİYSE, YANAN HER YER YENİDEN YEMYEŞİL OLACAK.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu şöyle devam etti: “Yangın anında bazı mihraklar, milletin bu zor zamanında birlik ve beraberlik içinde hareket etmesine engel olma derdine düştü. Yangın sonrası yanan yerlerin imara açılacağı yalanını ortaya sürdüler. Gerçi bu ilk yalanları veya ilk algı çalışmaları değil. Daha önce de söylediler. Adrasan yangını sonrası söylediler, şimdi gidip baksınlar, o yerler nasıl yeşermiş. Önceki yıllarda Kumluca Adrasan’da yanan bölge nasıl ağaçlandırıldıysa, şimdi yanan tüm alanlar en kısa sürede ağaçlandırılacak. Takipçisiyiz.

SON 19 YILDA 5 MİLYAR 500 BİN FİDAN DİKTİK

Yalan yanlış Algı çalışması yerine bir örnek göstersinler bakalım, neresi yandı, neresi imara açıldı! Tek bir örnek dahi gösteremezler. Anayasanın 169. maddesi açık “yanan alanlar tekrar ağaçlandırılır ve başka amaçla kullanılamaz.” Hem Anayasa gereği hem de bizim politikalarımız gereği yanan bölgeler hızla ağaçlandırılacak. Ak Parti dönemlerimizde 5,5 milyar yani 5 milyar 500 milyon adet fidan dikilmiştir. Şimdi herkesi fidan dikme kampanyalarına destek vermeye davet ediyoruz. “

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.