MİSS MEDİTERRANEAN GÜZELLER HILTON’DA BASINA TANITILDI

Yayınlama: 03.07.2019
Düzenleme: 03.07.2019 10:05
4.104
A+
A-

GO Güldeniz Odabaş Ana sponsorluğunda bu yıl 20’si düzenlenecek olan Miss Mediterranean 2019 Güzellik yarışmasının 12 finalisti basına ve sponsorlara tanıtıldı. 2 Temmuz 2019 tarihinde Hilton Antalya City Centre’de verilen kokteyl ile güzeller basın karşısında ilk sınavını verdi.

KAMP 12 GÜN

 Zorlu maratonun eğitimini ve final hazırlıklarını Transatlantik Hotel Göynük’te 12 günlük kampta aşacaklarını belirten Tanıtım Production Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bulut, hızlandırılmış bir çalışmayla finalistlere Zerafet, Yürüyüş, Dans, Modellik, Drama, Diksiyon ve Koreografi eğitimi vereceklerini, finalistlerin kamp sonunda model standartlarına ulaşacağını belirtti. Bulut, eğitim kampı içerisinde finalistlere moral amaçlı günübirlik geziler düzenleyeceklerini açıkladı.

 BÜYÜK FİNAL 14 TEMMUZ’DA

 Tanıtım Production tarafından bu yıl 20’si düzenlenecek olan Miss Mediterranean 2019 Güzellik yarışmasının finali 14 Temmuz 2019 tarihinde Transatlantik Hotel gala salonunda gerçekleşecek. Final gecesine ünlü Top Model ve Şarkıcı Tuğçe Aral jüri üyesi olarak katılacak ve yeni çıkardığı albümünden şarkılarıyla geceye renk katacak.

 Miss Mediterranean 2019

 FİNALİSTLER

 EYLÜL YILMAZ

AÇELYA YALÇINKAYA

AYŞE TÜLÜCE

ESRA DİRLİK

MİHRİBAN BÜYÜKKINIKLI

ALKIM KOÇAK

DİLARA ZENGİN

GÜLBİN ASLAN

SUDE ÖZTÜRK

ALİZE ÖZTAŞ

BESTE KIZILDEMİR

NURŞAH AŞAN

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.