Suriye’deki teröristler, kazdığı hendekleri terk ediyor

Suriye’deki teröristler, kazdığı hendekleri terk ediyor
Yayınlama: 25.08.2019
484
A+
A-

PKK/PYD’li teröristler, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi karşısında bulunan Heseke bölgesine bağlı Rasulayn’da kazdığı hendekleri tek tek terk ediyor. Terk edilen alanlar ABD askerlerinin gözetiminde yıkılarak kapatılıyor.

Suriye’deki teröristler, kazdığı hendekleri terk ediyor,

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi karşısında bulunan Suriye’nin Heseke iline bağlı Rasulayn ilçesinde PKK/PYD’li teröristler tarafından kazılan tüneller ve hendekler, ABD askerleri öncülüğünde yıkılarak, kapatılıyor.

 Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Fırat’ın doğusuna yönelik yapacağı operasyon öncesinde, Ceylanpınar ilçesi karşısında bulunan terör örgütü PKK/PYD kontrolündeki Rasulayn ilçesinde teröristlerce hendek ve tüneller kazılmıştı. İlçe kırsalındaki Mabruka köyünde açılan hendek ve tünellerin ABD askeri gözetiminde kapatılmaya başlandığı öğrenildi. Teröristlerin yerlerini gösterdiği tüneller iş makineleri yardımı ile tahrip edilerek içi kumla dolduruluyor.

 ABD ASKERLERİ YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELİYOR

ABD askerleri ise yapılan çalışmayı inceleyerek, hendek ve tünellerin yeniden kullanılmaması için iş makinelerini yönlendiriyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.