Tüm Reklamcılar ve Ajanslar Birliği, sektör sorunları için harekete geçti

Yayınlama: 09.06.2022
194
A+
A-

Tüm Reklamcılar ve Ajanslar Birliğince (TÜRAB) sektörlerinin sorunlarına yönelik hazırlanan projelerin tanıtım ve üye buluşması etkinliği düzenlendi.

Muratpaşa ilçesinde bir otelde düzenlenen toplantıya, TÜRAB Başkanı Salim Güneş, yönetim kurulu üyeleri, Muratpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nabi Arslan, Akdeniz Sanayi Sitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hanifi İnce, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Şifa Çiçek, TÜRAB üyeleri ve sektör temsilcileri katıldı.

Toplantıda, reklam, ajans, organizasyon firmaları ve baskı sektörünü tek bir çatı altında toplayarak kaynaşmayı ve sektör sorunlarını çözmeyi hedefleyen birliğin çalışmalarına ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Güneş, yaptığı konuşmada, sektör sorunlarını en aza indirgemek amacıyla TÜRAB çatısı altında 10 farklı projeyi hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

TÜRAB eğitim akademisi, kooperatif ve şirketleşme, tabela üretim fabrikası, kalite standardı, fuar, sosyalleşme, üye işyeri belgesi, resmi kurum olma, totem ve tabela sertifikalandırma projelerinin detaylarını anlatan Güneş, projelerin kısa sürede hayata geçirilip tamamlanacağını dile getirdi.

Güneş, “10 projeyi 5 yılda gerçekleştirip başarılı bir şekilde yolumuza devam etmeyi arzu ediyoruz. Önceliğimiz tüm sektörün TÜRAB çatısı altında toplanarak güç birliği oluşturmasıdır. Güç birliği ile bu hedefleri gerçekleştirmek mümkündür. Her şey bir hayal ile başlar, inanmak ile devam eder. Azim, gayet ve çalışmayla sonuçlanır.” diye konuştu.

TÜRAB Başkan Yardımcısı Murat Seyirci ise, sektörde nitelikli eleman ve merdiven altı üretimin büyük bir sorun olduğunu vurgulayarak, bu nedenle eğitim akademisi ile totem ve tabela sertifikalandırma projelerinin kendileri için öncelik ifade ettiğini söyledi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.