Turgut Bucak; çakırlarda muhtarlar ve esnafla buluştu

Yayınlama: 10.01.2022
310
A+
A-

Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar Ve Kafe Barlar Odası Başkan Adayı Turgut Bucak, Konyaaltı mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Ardından Çakırlar bölgesindeki esnafları geçen Bucak, hem esnafın sıkıntılarını dinledi hem de projelerini anlattı.

26 Ocak 2022’de gerçekleştirilecek olan Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar Ve Kafe Barlar Odası seçiminin en güçlü adayı olan Turgut Bucak, Konyaaltı  ilçesindeki mahalle muhtarları ile Sedir Gözleme Köy Kahvaltı Salonu’nda bir araya geldi.  Muhtarlarla birlikte esnafları hakkında istişarelerde bulunan Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar Ve Kafe Barlar Odası Başkan Adayı Turgut Bucak, “Tatil gününüzde bizleri kırmayıp geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Devletimiz ile halkımızın arasındaki köprü olan siz muhtarlarımızın her zaman yanındayız. Oda seçiminde 3 adayız. İyi çalışan, esnafımıza kim daha iyi hizmet edecekse o kazansın diye düşünüyoruz. Allah’ın izniyle önümüzdeki süreçte sizlerin de destekleri ile esnaflarımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışacağız. Üyelerimize rağmen değil, üyelerimizle doğru ve sistemli bir yönetim anlayışıyla yola çıktık” diye konuştu.

Esnafların sıkıntılarını dinledi

Çakırlar Sosyete Pazarı’ndaki üyeleri tek tek gezerek sorunları dinleyen Başkan Bucak, “Malum, pandemi koşullarından dolayı bütün esnafımız zor günler geçirdi. Şu anda da özellikle fiyatlardaki dalgalanma morallerimizi bozıyor. Bizler de oda olarak, üzerimize düşen görevlerimizi yerine getirerek esnaflarımızın sorunlarını yine sizlerle birlikte çözeceğiz. ‘Ben yaptım oldu’ mantığını bir kenara bırakıp, birlikte hareket edeceğimiz bir anlayışla hizmet edeceğiz” dedi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.