Tütüncü: “Biz teşkilatlarımızla güçlüyüz”

Yayınlama: 16.01.2022
282
A+
A-

AK Parti Kepez İlçe Başkanlığı’nın Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı’nda konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Biz teşkilatlarımızla güçlüyüz” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanlığı’nın Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı’na katıldı. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenlenen buluşmaya AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile mahalle başkanları katıldı. İstişare Toplantısı’nda konuşan Başkan Tütüncü, “Biz teşkilatlarımızla güçlüyüz” dedi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Tütüncü, “Kepez’de teşkilatla belediye arasında öyle bir düğüm var ki, ilçe başkanımız ne diyorsa benim sözümdür. Biz ne söylüyorsak, ilçe başkanımın sözüdür. Yani, teşkilatla belediye etle tırnak gibidir, can ciğer kuzu sarmasıdır, buda Kepez’in bereketidir.” diye konuştu.

Bu milletin göğsündeki güçle mücadele edemezler

2023 yılı seçimlerinin çok önemli olduğuna da değinen Başkan Tütüncü, “Hem Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı anlamında, hem bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların hedefine ulaşmış olması anlamında çok önemli.” dedi. Memleketin iyiliğini istemeyen şark odaklarının olduğunu belirten Tütüncü, bundan tam 100 yıl öncede bu topraklarda yine bir İstiklal mücadelesi verildiğini hatırlatarak, İstiklal Marşının şairi merhum Mehmet Akif’in bu mücadeleyi ifade ettiği dizilere vurgu yaptı. “Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar. Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! nasıl böyle bir imanı boğar. Medeniyet dediğin ten dişi kalmış canavar? “ dizelerini okuyan Tütüncü, “O dünyayı yönettiğini düşünen güçler, bu milletin göğsündeki imanla, bileğindeki güçle asla mücadele edemeyecekler. “diye konuştu.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.