Ulucan’dan Ramazan bayramı mesajı

Ulucan’dan Ramazan bayramı mesajı
Yayınlama: 01.05.2022
139
A+
A-

Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat ULUCAN’ın, Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi yad ettiği anlamlı Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı şöyle:

Kıymetli Antalyalılar;

Sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik gibi birçok güzelliği içerisinde barındıran,  rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayını uğurlarken, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının pekiştiği Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Toplumumuz için büyük bir öneme sahip olan bayramlarımız,  dayanışma, birlik ve beraberliğimizin temel taşlarındandır.

Ramazan Bayramı’nın manevi iklimi, kuşaklar arasında da sevgi ve saygı bağlarımızı güçlendirir, ecdadımızdan bizlere miras kalan örf ve adetlerimiz ile değerlerimizi ebedi kılar. Kültürümüzün kuşaktan kuşağa aktarılmasına ve toplumsal etkileşimin artmasına vesile olur.

Bu anlamlı günler, millet olarak birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, muhtaç ve kimsesiz insanlarımızın daha fazla gözetildiği, anne, baba, komşu, dost ve akrabaların ziyaret edildiği özel günler olarak dolu dolu yaşanması gereken kutlu bir süreçtir. İslam âlemini saran bu önemli günleri gönüllerin kazanıldığı, dostluk ve yardımlaşma duygularının çoğaldığı günler olarak idrak etmeliyiz.

Hiç şüphesiz bayramların sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her anına yayabilmek, hepimizin ortak düşüncesi ve hedefi olmalıdır. Dayanışma gibi yüce bir duygunun tezahür ettiği bu kutsal günlerde, bizleri bir arada tutan değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek, kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba göstermeliyiz.

Pandemi ve etkileri ile sosyal mesafe ve diğer kısıtlamaları geride bıraktığımız bu bayramda huzur kenti Antalya’mızda vatandaşlarımızın Ramazan Bayramımızı neşe ve coşku içinde yaşamaları amacıyla gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak bayram sürecinde tüm birimlerimiz ile 7/24 görevimizin başındayız. Uzun zaman sonra birlik beraberliğimizin, bayram coşkumuzun sokaklarımıza da yansıyacağı bayramımızın maneviyatına uygun şekilde geçmesini diliyorum.

Bu vesile ile; tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını şahsım ve teşkilat mensuplarım adına tebrik ediyorum. Aileniz ve sevdikleriniz ile sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlar görmenizi temenni ediyorum. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliğini muhafaza etmek için üstün cesaret, feragat ve kahramanlıklar gösteren, vatanımız için canlarını ortaya koyan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, vazife malullerimize ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Mehmet Murat ULUCAN

Antalya İl Emniyet Müdürü

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.