Vali Yazıcı: gündoğmuş muhtarları ile bir araya geldi

Yayınlama: 16.06.2022
169
A+
A-

Vali Ersin Yazıcı, Gündoğmuş ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İncelemeler kapsamında bölge muhtarlarıyla da bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı, Gündoğmuş’un sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini dinledi.

Antalya Gündoğmuş’ta 29 muhtarın katılımıyla Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen muhtarlar toplantısına, Vali Ersin Yazıcı, Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, İl/İlçe kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Kamu kurum ve kuruluşlarının vatandaşa hizmet etmek için var olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, öncelikli görevlerinin vatandaşların işlerini kolaylaştırmak olduğunu ve verilen hizmetin kaliteli ve hızlı bir şekilde yapılması gerektiğini belirtti.

Devletle Küslük Olmaz

Gelişen teknoloji ve değişen zamanın yeni ihtiyaçları ortaya çıkarttığını vurgulayan Vali Yazıcı, “İnsanoğlunun yaşamı devam ettiği müddetçe ihtiyaçlarının adı değişerek günün koşullarına uygun olarak devam ediyor. Ama gelişen teknoloji ve değişen zaman yeni ihtiyaçları ortaya çıkarıyor. Muhtarlarımız başta olmak üzere tüm kamu yöneticileri ister ve arzu eder ki vatandaşın bütün ihtiyaçları anında çözelim ama takdir edersiniz ki bu bir bütçe işi.  Yoksa hepimiz vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını anında yerine getirirdik. Lakin maalesef ki böyle bir bütçemiz yok. Bu yüzden zamana yayıyoruz ama bunu yaparken de ben talepleri ilettim, ilgilenilmedi deyip kenara çekilmiyoruz. Israrcı olun işlerinizin peşini bırakmayın. Devlette küslük olmaz. Siz ısrarla ve inatla, elbette ki saygı çerçevesi içinde, işinizi takip edin.” dedi.

Vatandaşlara Yakın Olun

Muhtarların halkın teveccühünü kazanmış kişiler olduğunu ifade eden Vali Yazıcı; “Vatandaşımız sizlere öyle güveniyor ki benim köyümün, mahallemin ihtiyaçlarını karşılayıp benim derdimle dertlenip, problemleri çözecek kişi diyerek sizleri seçiyorlar. Bu bir insan için büyük bir onur ve şereftir. Öncelikle bu şerefe ve onura layık oldukları için hepinizi tebrik ediyorum. Ama şunu da hatırlatmak istiyorum. Lütfen vatandaşlarımızla çok yakın olun. Sizler halkımıza faydalı olun diye seçiliyorsunuz bunu asla unutmayın.” şeklinde konuştu.

Herkese Yardım Elinizi Uzatın

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin çok güçlü bir devlet olduğunu bu yüzden fakruzaruret içinde bulunan herkese yardım eli uzatılması gerektiğine vurgu yapan Vali Yazıcı; “Fakruzaruret içerisinde bulunan, muhtaç olan insanlara, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin şefkat elini uzatması gerektiğini asla unutmayın. Biz büyük bir devletiz, büyük bir milletiz. Garibana her zaman sahip çıkmışızdır. Dolayısıyla mahallenizde fakruzaruret içerisinde olanları Kaymakamlık, Aile ve Sosyal Hizmetler, belediye gibi, bu tür insanlara yardım eden kurum ve kuruluşlara bildirmiyorsanız bunun bütün vebalini size yüklüyorum.” ifadelerini kullandı.

Vali Ersin Yazıcı, konuşmasının ardından toplantıda bölgenin tüm sorunlarının tek tek masaya yatırılacağını belirterek, sözü muhtarlara verdi. Muhtarları tek tek dinleyen Vali Yazıcı gelen talep ve şikayetleri not aldı.

Muhtarla toplantının ardından Ümütlü İlkokulu’nu ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, Umut Atölyesi’nin açılışını yaptıktan sonra öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları gösterisini izledi. Üçüncü sınıf öğrencisi Ali Demir ile ‘Hedef 5’ oyununu oynayan ve mağlup olan Vali Yazıcı Ali Demir ve arkadaşlarına satranç ve oyuncaklar hediye ederek yazın bol bol oynamalarını istedi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.