Vali Yazıcı; iftar sofrasında Mehmetçikle buluştu

Yayınlama: 24.04.2022
267
A+
A-

Vali Ersin Yazıcı Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığında düzenlenen iftar yemeğinde, mehmetçikler ile bir araya geldi.

Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığında düzenlenen iftar programına Vali Ersin Yazıcı, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay Murat Sezgin, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Garnizon Komutanı P. Alb. Erdal Köse,  Antalya Deniz Komutan Vekili Dz. Kd. Alb. Necati Koray Salar ve Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığı personeli katıldı.

Ramazan ayı boyunca şehit aileleri başta olmak üzere toplumun her kesimi ve  güvenlik güçleri ile de bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı; “Vatanımızın her bir karış toprağında, vatandaşının huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan güvenlik güçlerimiz ile bu mübarek ayda bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin. Varlığınız Türk milletine güven veriyor. Sizlerin varlığı bile kendimizi güvende hissetmemiz için yeterli oluyor. Ülkesi için mesai harcayan, vatandaşının güvenliğini en üst seviyede tutan güvenlik güçlerimizle gurur duyuyorum. İşinizin zor olduğunu biliyorum. Milletimiz adına yaptığınız tüm fedakârlıklar için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Yapılan iftar duasının ardından orucunu açan Vali Ersin Yazıcı, Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ile sohbet ederek görevlerinde başarılar diledi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.